GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΟΣ καταδικάστηκε σε 18 χρόνια για παιδοβιασμό και κυκλοφορεί ελεύθερος...

Stelios Garipis   Πέτρος Λεύκοβιτς, καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη για παιδοβιασμό του 11χρονου παιδιού του. Η έφεσή του είχε ανασταλτ...


Stelios Garipis 
Πέτρος Λεύκοβιτς, καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη για παιδοβιασμό του 11χρονου παιδιού του. Η έφεσή του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Το θέμα αναδεικνύει σήμερα η εφημερίδα Documento εστιάζοντας και στην κομματική ταυτότητα του δράστη. Προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι η εισαγγελία δεν δημοσιοποίησε καν το όνομά του!

 

Πανελλαδικό θέμα ο Γιαννιώτης που καταδικάστηκε για το βιασμό της κόρης του. 

Πανελλαδικές διαστάσεις πήρε η καταδίκη ενός Γιαννιώτης για τον βιασμό της κόρης του. Κι αυτό λόγω των πολιτικών διασυνδέσεων που φέρεται να έχει.

Ο Γιαννιώτης, από αυτούς που χαρακτηρίζονται «επώνυμοι» καταδικάστηκε πριν από ενάμισι μήνα, από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο της Άρτας σε ποινή φυλάκισης 18 ετών, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος. Το Epiruspost είχε αναφερθεί στην καταδίκη αυτή μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίες.

Το κουβάρι της σκοτεινής και αποτρόπαιης πράξης άρχισε να ξετυλίγεται το 2018 όταν η κόρη του δράστη ενηλικιώθηκε και απευθύνθηκε στις αρχές για να καταγγείλει τον βιασμό της στην ηλικία των 10 και 11 ετών από τον ίδιο τον πατέρα της.

Τέσσερα χρόνια εκείνος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 18 ετών χωρίς ωστόσο να οδηγηθεί στις φυλακές.

Το δημοσίευμα στο Documento αναφέρεται σε πολιτικές διασυνδέσεις του συγκεκριμένου, ο οποίος δεν υπήρξε ωστόσο πολιτευτής στο Νομό Ιωαννίνων. Το 2014 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τις «Γέφυρες» των Σκυλακάκη- Τζήμερου.

Γεγονός είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ –όπως συνηθίζεται για ανάλογες περιπτώσεις- απόφαση για δημοσιοποίηση των στοιχείων του και φωτογραφικού υλικού.

2 σχόλια

  1. Δικαστές που τέρατα όπως βιαστές παιδιών αφού τους δικάζουν μετά τους αφήνουν ελεύθερους δεν θα τους άφηνα να πλησιάσουν τα παιδιά μου . Τέτοιους δικαστές δεν τους σέβομαι .Και κανένας νόμος δεν μπορεί να μου επιβάλει τον σεβασμό .Αυτός κερδίζεται Ας ρωτήσουν οι δικαστές αυτοί τους πολίτες που στο όνομά τους αποδίδουν δικαιοσύνη την γνώμη τους όταν τέτοια τέρατα τα αφήνουν ελεύθερα .Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέλιος Χαιρέτης28 Οκτ 2022, 8:22:00 μ.μ.

    Τέτοιες αποφάσεις κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στην δικαιοσύνη και έτσι καταλήγουν πολλές φορές στην αυτοδικία . Εάν ένας τέτοιος υπάνθρωπος πείραζε το παιδί μου δεν θα ενοχλούσα τα δικαστήρια θα το πλήρωνε όπως έπρεπε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση