GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ διαμαρτυρίας για την αυτοκτονία της 36χρονης οδοντιάτρου...

Φόρο τιμής κρατώντας ένα απλό κεράκι και λίγα λουλούδια απέτισαν στην Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί δεκάδες υγειονομικοί σε αναστολή στην 36χρο...


Φόρο τιμής κρατώντας ένα απλό κεράκι και λίγα λουλούδια απέτισαν στην Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί δεκάδες υγειονομικοί σε αναστολή στην 36χρονη Χρυσάνθη που αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της.



Η νεαρή οδοντίατρος βρισκόταν σε αναστολή εργασίας επειδή δεν δεχόταν να εμβολιαστεί για περισσότερο από έναν χρόνο με αποτέλεσμα να βρεθεί σε αδιέξοδο και οικονομική ασφυξία. Έτσι, ανεμβολίαστοι υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 11:00 έξω από την 3η Υγειονομική περιφέρεια για να αποχαιρετήσουν την 36χρονη συνάδελφό τους που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με αυτό που συνέβη. Πλέον η κατάσταση η οποία βιώνουμε σήμερα, είναι παρά πολύ δύσκολη», δήλωσε από το σημείο ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Υ., Γιώργος Σύρπης, ψυχίατρος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται σε αναστολή εργασίας.

Υπενθυμίζεται όπως έγινε γνωστό μέσα από αναρτήσεις υγειονομικών η 36χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της στα τέλη του Σεπτέμβρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση