GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΓΙΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ! ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ από "βασανιστήρια" (στο Χάρκοβο) ήταν από ...τοπικό οδοντιατρείο

Τι δηλώνει στη Bild ο οδοντίατρος που είχε βγάλει τα δόντια από τους δεκάδες ασθενείς που είδε στην καριέρα του.     Σε έναν πόλεμο, όπως αυ...

Τι δηλώνει στη Bild ο οδοντίατρος που είχε βγάλει τα δόντια από τους δεκάδες ασθενείς που είδε στην καριέρα του.  
 
Σε έναν πόλεμο, όπως αυτόν ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία, είναι δεδομένο ότι υπάρχει και η μάχη της προπαγάνδας. Σε πολλά διεθνή ΜΜΕ, όπως η Daily Mail, δημοσιεύτηκε ότι βρέθηκαν δόντια μέσα σε ένα θάλαμο βασανιστηρίων που εντοπίστηκε στην πόλη Πίσκι-Ραντκίβσκι στη βόρεια Ουκρανία. Αυτό ήταν που υποστήριζε σε ανάρτησή του και το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.

Η ανάρτηση του ουκρανικού υπουργείου


Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, τα δόντια ανήκαν σε ανθρώπους που βασανίστηκαν από τους Ρώσους στο συγκεκριμένο μέρος. Ωστόσο, η γερμανική Bild φιλοξενεί συνέντευξη με τον Σεργκέι, ένα τοπικό οδοντίατρο, ο οποίος δήλωσε ότι όταν οι ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν στο Πίσκι-Ραντκίβσκι λεηλάτησαν και το δικό του ιατρείο, παίρνοντας μαζί τους και τα δόντια.

Τα δόντια ανήκαν στους ασθενείς που είδε όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Σεργκέι. Μάλιστα, ο οδοντίατρος φωτογραφήθηκε με τα δόντια.

Δείτε τη φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση