GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ! Αρνείται να παραδώσει τη βουλευτική έδρα ο Πάτσης...

Mετά τις αποκαλύψεις για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, περί εξαγοράς κόκκινων δανείων, και παρά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, ο πρώην...


Mετά τις αποκαλύψεις για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, περί εξαγοράς κόκκινων δανείων, και παρά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, ο πρώην γαλάζιος βουλευτής Ανδρέας Πάτσης, δηλώνει αμετανόητος.

Συγκεκριμένα, ο Α. Πάτσης με ανάρτησή του αναφέρει ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του και ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος ενώ κάνει λόγο για συκοφαντίες.

Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Αγαπητοί Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες παραμένω Βουλευτής σας, Ανεξάρτητος σε λίγη ώρα θα ανεβεί Δελτίο Τύπου από εμένα και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με τις λεπτομέρειες. Μέχρι τελευταίας στιγμής θα είμαι ο Ανδρεας που ξέρετε. Σας ευχαριστώ θερμά»

Σημειώνεται ότι η ανάρτησή του συνοδεύτηκε από πολλά επικριτικά σχόλια χρηστών ζητώντας μάλιστα κάποιοι να επιστρέψει τους μισθούς του.

Παρ΄ όλα αυτά, ο Ανδρέας Πάτσης υποστηρίζει ότι θα κινηθεί νομικά ενώ ετοιμάζει σύντομα και νέα ανακοίνωσή του.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση