GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "Πόλεμος του Οκτώβρη"...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Σ' εκείνο τον "Πόλεμο του Οκτώβρη" οι σιωνιστές είδαν 91 πολεμικά τους αεροσκάφη να καταρρίπτοντα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Σ' εκείνο τον "Πόλεμο του Οκτώβρη" οι σιωνιστές είδαν 91 πολεμικά τους αεροσκάφη
να καταρρίπτονται μέσα σε δέκα (10) ώρες κι οι...

ισραηλινοί ναζί στρατιώτες να παραδίδονται ηττημένοι...
Η Ιστορία δεν ψεύδεται!
Ψεύδονται αυτοί που την γράφουν!

Ο "Πόλεμος του Οκτώβρη"
6 Οκτώβρη 1973... 6 Οκτώβρη 2022... Η Συρία τιμά την 49η επέτειο του Απελευθερωτικού Πολέμου του Οκτώβρη, ο οποίος αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό γεγονός στη σύγχρονη Αραβική ιστορία με τις έννοιες, τις διαστάσεις και τις επιπτώσεις στη αραβοϊσραηλινή σύγκρουση.

Η πανωλεθρία του "ανίκητου στρατού" των ναζί σιωνιστών του κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη -παρά την συστηματική διαστρέβλωση της ιστορίας μέχρι τις μέρες μας-,  εκφράζεται από τους αιχμαλώτους σιωνιστές που παραδίδονται ασταμάτητα, ταπεινωμένοι μπροστά στο στρατό του... "δικτάτορα Χαφέζ Αλ Άσαντ", όπως τον χαρακτηρίζει η δυτική ιστοριογραφία.
Πουθενά δεν γράφεται αυτή η αλήθεια, γιατί προσβάλει βάναυσα την προπαγάνδα για το "κύρος" του κατοχικού σιωνιστικού καθεστώτος απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη. Το ότι σ' εκείνο τον "Πόλεμο του Οκτώβρη" οι σιωνιστές είδαν 91 πολεμικά τους αεροσκάφη να καταρρίπτονται μέσα σε δέκα (10) ώρες και οι ισραηλινοί ναζί στρατιώτες να παραδίδονται ηττημένοι.
Αποσιωπούν πως για εκείνη την ήττα παραιτήθηκαν, για να ηρεμήσουν την τρομοκρατημένη ισραηλινή κοινή γνώμη, η πρωθυπουργός Golda Meir, ο υπουργός Άμυνας Moshe Dayan κι ο αρχηγός του ισραηλινού ΓΕΕΘΑ David Elazar.

Η διαστρέβλωση της ιστορίας στο μεγαλείο της ως σήμερα...
Η δήθεν έγκυρη "Βικιπαίδεια ή Wikipedia" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα της προπαγάνδας του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος: «Ο πόλεμος τελείωσε με στρατιωτική νίκη του Ισραήλ, που ακολουθήθηκε από μακροσκελείς διαπραγματεύσεις, καταλήγοντας στο Συνέδριο της Γενεύης. Η Συνθήκη Ειρήνης υπογράφηκε το Μάιο του 1974. Το Ισραήλ εξαρχής επιθυμούσε ειρήνη γι' αυτό και συμφώνησε σε υποχωρήσεις...»... μας ενημερώνει το όργανο παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης του
Στέιτ Ντιπάρτμεντ "el.wikipedia".

Τότε η διεθνιστική αλληλεγγύη στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως και σήμερα, είχε κι έχει ονοματεπώνυμο. Όσοι δεν διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου καλό είναι να θυμούνται.

Η Συρία καθώς κέρδισε τη μεγάλη νίκη επί του Ισραήλ πριν από 48 χρόνια, σήμερα ο Συριακός Στρατός είναι αφοσιωμένος στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας μέχρι να απελευθερώσει όλη τη Συρία από την ξένη κατοχή: Ιντλίμπ, Αφρίν, Γκολάν και φυσικά το κατεχόμενο βόρειο τμήμα από ΗΠΑ με χωροφύλακες τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών.

 
«
Οι αναμνήσεις μας είναι η δύναμή μας.
Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της Ιστορίας μας
κι όταν η νύχτα επιχειρεί να ξανάρθει
εμείς ας βάλουμε φωτιά στις μεγάλες επετείους,
όπως θα ανάβαμε πυρσούς»
Βίκτωρ Ουγκό, από γράμμα στον Λουί Μπλανκ (1877)
 


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση