GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΠΛΟ ΦΙΑΣΚΟ! Ερωτικός καυγάς με Τούρκο ...bisexual προκάλεσε το χάος στην Emirates

Ένας ερωτικός καυγάς ομοφυλοφίλων προκάλεσε το χάος με τον δήθεν «τρομοκράτη Άραβα» στην πτήση των Emirates ενώ  τελικά επρόκειτο για έναν Τ...


Ένας ερωτικός καυγάς ομοφυλοφίλων προκάλεσε το χάος με τον δήθεν «τρομοκράτη Άραβα» στην πτήση των Emirates ενώ  τελικά επρόκειτο για έναν Τούρκο bisexual!

Μετά το μεγαλειώδες φιάσκο της CIA “βρήκαν” μετά από 20 ώρες έναν ταλαίπωρο ως ύποπτο επιβάτη των προ δύο ημερών (10/11) πτήσεων της Emirates. Πρόκειται για 35χρονο Τούρκο υπήκοο ο οποίος ζει στην Αθήνα και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΥΠ από την CIA, θεωρείτο ύποπτος για τρομοκρατία αλλά τελικά όλα έγιναν μετά τον ερωτικό καυγά με τον σύντροφο του.

Σύμφωνα με πηγές ο 35χρονος δεν υπήρξε ποτέ «στόχος» για τις ελληνικές υπηρεσίες.  Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αναζήτησαν και βρήκαν τον 35χρονο ενώ έγινε και έρευνα στο σπίτι του όπου δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο και έτσι δεν υπήρξε κάποιος λόγος για να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκάτοικος του που είχαν στενές σχέσεις μετά από καυγά για άγνωστο λόγο φέρεται τις προηγούμενες μέρες να επικοινώνησε με τις ΗΠΑ και να είπε ότι «ο 35χρονος θα ταξιδέψει στις 11 Νοεμβρίου και ετοιμάζεται να κάνει τρομοκρατική ενέργεια». Ο πληροφοριοδότης φαίνεται και στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα για άλλη υπόθεση.

Οι αμερικανικές αρχές χωρίς να χάσουν χρόνο τον πίστεψαν ενώ ταυτόχρονα διαπίστωσαν ότι η οικογένεια του είναι ήδη στην χώρα τους, ενημέρωσαν την Ελλάδα. Από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος είχε υποβάλει αίτημα για βίζα στην πρεσβεία των ΗΠΑ ενώ εκκρεμεί και η εξέταση της αίτησης ασύλου που έχει κάνει καθώς στη χώρα μας βρίσκεται με προσωρινή άδεια διαμονής η οποία λήγει το 2025. Δηλαδή πρόκειται για φιάσκο κολοσσιαίων διαστάσεων.

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε γνωστό πως η CIA είχε πληροφορία για ύποπτο άτομο αραβικής καταγωγής που βρισκόταν σε πτήση της εταιρείας Emirates από την Αθήνα. Με βάση αυτήν την πληροφορία σήμανε συναγερμός...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση