GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! «Α λα μπρατσέτα» με το νέο της έρωτα η (βουλευτής) Έλενα Ράπτη...

Το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έκανε η Έλενα Ράπτη. Νέες φωτογραφίες έρχονται να επιβεβαιώσουν τη νέα σχέση της, μετά τ...


Το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έκανε η Έλενα Ράπτη.

Νέες φωτογραφίες έρχονται να επιβεβαιώσουν τη νέα σχέση της, μετά το διαζύγιό της. Σχεδόν δυο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Κίμωνα Μπάλλα, τον άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας με τον οποίο είχε παντρευτεί, η βουλευτής δείχνει να έχει αλλάξει οριστικά σελίδα.

Η βουλευτής της Ν.Δ. διατηρεί σχέση με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο, κάτι που δείχνει να επιβεβαιώνεται με νέα κοινή τους εμφάνιση.

Στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε το μεσημέρι της Κυριακής 6 Νοεμβρίου ο φωτογραφικός φακός τη 47χρονη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τον 54χρονο υφυπουργό, οι οποίοι – με casual look απαθανατίστηκαν να διασχίζουν τον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου με κατεύθυνση την πλατεία Συντάγματος.

Δείτε τις φωτογραφίες από το περιοδικό OK:

1 σχόλιο

  1. Κριμα αισθητικη,γιατι απο μυαλο και αξιοπρεπεια,μηδεν εις το πηλικον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση