GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η φιλανθρωπία δολοφονεί την κοινωνία»! Αίμα & σπέρμα, Ρωσοφοβία... Υποκρισία στην αποικία "Ελλάδα"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Απεχθάνομαι τη φιλανθρωπία, γιατί είναι προσβλητική! Για φιλανθρωπία ούτε συζήτηση! Δεν ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Απεχθάνομαι τη φιλανθρωπία, γιατί είναι προσβλητική!
Για φιλανθρωπία ούτε συζήτηση!
Δεν
...

ανέχομαι ούτε λέξη!
Εκείνος που οφείλει να επουλώνει τις πληγές του λαού
είναι το Κράτος και όχι εγώ»
Μελίνα Μερκούρη
Αυτή η Μελίνα είναι εφιάλτης για τους εθνοκτόνους!

«Πρέπει να πάρεις τα χρήματα εκεί που υπάρχουν, δηλαδή από τους φτωχούς.
Εντάξει, δεν έχουν πολλά χρήματα, αλλά είναι πολλοί.
»
Alphonse Allais
(1854-1905)

Δεν είναι ανθρωπιστές, δεν ενδιαφέρονται για το κοινό καλό, επιβάλλουν την ατζέντα τους και το σύστημα μπαίνει σε "συζητήσεις"... Σήμερα η μία ΜΚΟ, χθες ή άλλη, ο βιασμός, η εκπόρνευση της κοπελίτσας, ο κακός Πούτιν, αλλάζει το κλίμα και πάει λέγοντας...

Είσαι μ' αυτόν, ή τους άλλους;

«Επί τον τύπον των ήλων»... λέξη από κανέναν, αλλά πολλές άναρθρες κραυγές! Γιατί μια οργανωμένη κοινωνία, που μάλιστα επικαλείται τη "δημοκρατία" επιτρέπει σε αλληλέγγυους-φιλάνθρωπους να ασκούν πολιτική και καθήκοντα της Πολιτείας, "καλούς" ή "κακούς" δεν έχει καμία σημασία _οι "καλοί" θα έπρεπε από την ανθρώπινη φύση να μην υπηρετούν "ανθρωπιστικά" συμφέροντα, αλλά να διεκδικούν-διαδηλώνουν μέχρι τέλους ν' αναλάβει η Πολιτεία ΠΛΑ αυτά που επιβάλει το αστικό Σύνταγμα κι όχι ένα Σύνταγμα Λαϊκής Δημοκρατίας.

Τι σημαίνει πως ο "φιλάνθρωπος" καπιταλιστής, η εκκλησία, οι ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΜΚΟ της απάτης, τα χαμόγελα, οι κιβωτοί, οι ΜΚΟ που προμήθευαν τους ανήλικους στο Λιγνάδη και πάει λέγοντας... ν' αναλαμβάνουν καθήκοντα για "δωρεές" ασθενοφόρων, φιλοξενίες αστέγων, ορφανών ή πληγωμένων παιδιών, όταν δεν είναι "δωρεές", αλλά ακόμη περισσότερο που δεν θα μπορούσαν ποτέ ν' αναλάβουν αν λειτουργούσε η αστική δημοκρατία.

Τι είναι αυτοί οι "εθελοντές φιλάνθρωποι" με επιχειρήσεις (οργανώσεις αλληλεγγύης-φιλανθρωπίας τις βαπτίζουν) που οι προϋπολογισμοί τους ξεπερνούν και κυβερνητικά υπουργεία κι έχουν αναλάβει "θεάρεστο" έργο; Πως και γιατί ιδιωτικές εμπορικές επιχειρήσεις με "φιλανθρωπικό" περίβλημα, αντικαθιστούν την Πολιτεία, με τις ευλογίες και χρήμα της ίδιας της Πολιτείας (δηλαδή του λαού) και τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πολίτες;  Μόνον ένα ξεφτιλισμένο, διαπλεκόμενο, διεφθαρμένο, υποτελές καθεστώς-κράτος επιτρέπει αυτή την κατάσταση!

Γιατί;

Η φτώχεια είναι πλούτος, βγάζει πολλά χρήματα! Φτώχεια, εξαθλίωση, "πανδημίες-μπόλια" μαζί με τη φιλανθρωπία, είναι οι μεγάλες ευκαιρίες για πλουτισμό, μίζες κι απάτες!

Η φιλάνθρωπη-αλληλέγγυα και φιλότεχνη Σακελλαροπούλου, μοιράζει συσσίτιο σε πεινασμένους απόρους, αστέγους, μετανάστες και φωτογραφίζεται στο χώρο του συσσιτίου φιλανθρωπίας-αλληλεγγύης με τον σεφ του Προεδρικού της Μεγάρου δίπλα της...

Φιλάνθρωπη, πέρα από φιλόζωη και προπαγανδιστής των "δικαιωμάτων" των γενών (πάνε περίπατο τα δύο φύλα της Βιολογίας), για τεκνοθεσίες ομόφυλων, άφυλων, τρανς, αλλαγή φύλου στα 15, γονέας 1 και γονέας 2, υπέρ των ΟυκροΝαζί του κοκαϊνομανή κλόουν κι άλλα φαιδρά, αλλά ευρωπαϊκές Οδηγίες)... είναι ΚΑΙ η Νατοϊκή Σακελαροπούλου.

Βέβαια... είναι πάντα έτοιμη να πάρει το όπλο της, όταν το διατάξουν τ' αφεντικά της αποικίας: Νατοϊκά μορμολύκεια... κηρύξατε πόλεμο στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"... Ρωτήσατε το λαό;

Ο δρόμος των φιλάνθρωπων, των εράνων κατά της φτώχειας, της  "βοήθειας" σε ανήλικους κι ορφανά, της ελεημοσύνης και πάει λέγοντας... είναι ο δρόμος του ξεπεσμού, της υποδούλωσης, της μεγαλύτερης φτώχειας και εξαθλίωσης. Η αστική φιλανθρωπία είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος ταπείνωσης και διαφθοράς!

«Φτιάξανε το Θεό σύμφωνα με το μπόι τους
και δεν περίσσευε Θεός για τα παιδιά...
»
Μενέλαος Λουντέμης

Δεν υπάρχουν "καλές" και "κακές" ιδιωτικές εμπορικές επιχειρήσεις που με το αζημίωτο ασκούν επιβεβλημένα καθήκοντα κι υποχρεώσεις της Πολιτείας!

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

Ιστορική αναδρομή στις ρίζες των "Αλληλέγγυων", της "Φιλανθρωπίας" και των Κερδοσκοπικών εταιριών απάτης με την επωνυμία Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις - ΜΚΟ...

Η ιστορία της γέννησης του εμπορίου "αλληλεγγύης & φιλανθρωπίας" των ΜΚΟ.
"Η εισβολή στην Αμερική"...
Η Εταιρία Virginia ιδρύθηκε το 1606, με καταστατικό που υπέγραψε ο βασιλιάς Ιάκωβος Α΄ της Αγγλίας.
Όπως ήταν το έθιμο στη δεύτερη φάση της κατάκτησης (κατά την πρώτη φάση, η Ελισάβετ Α' ήταν πολύ πιο ειλικρινής), παρά το γεγονός ότι ήταν επίσημα Εταιρία με ιδιοκτήτες μετόχους που διέθεταν μετοχές της Εταιρίας, επομένως προφανώς αποσκοπούσε στο να βγάλει χρήματα, η Εταιρία συγκαταλέγει τον προσηλυτισμό των Ινδιάνων της Αμερικής μεταξύ των βασικών στόχων της.
Με βάση αυτή τη δήλωση προθέσεων στο Καταστατικό της Εταιρίας, το Στέμμα διατάζει το 1615 κι εκ νέου με νέο Διάταγμα το 1617, να συγκεντρωθούν εισφορές σε όλες τις Ενορίες της Εκκλησίας της Αγγλίας με σκοπό την ίδρυση και τη χρηματοδότηση ενός Κολεγίου για την Εκπαίδευση και τον προσηλυτισμό των Ινδιάνων της Αμερικής. Στη συνέχεια το Στέμμα καταβάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της Εταιρίας Virginia και της παραχωρεί με απόφαση του βασιλιά χίλια στρέμματα γης στις αποικίες.
Το Στέμμα διορίζει επίσης ένα Συμβούλιο «εκλεκτών, αρίστων κυρίων» για την επίβλεψη του έργου.
Όταν τα χρήματα αρχίζουν να ρέουν στα ταμεία της Εταιρίας, στον Ταμία της Εταιρίας αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας έρχεται μια φαεινή ιδέα: Αντί να χτίσουμε το κολέγιο Εκπαίδευσης & προσηλυτισμού, λέει, ας επενδύσουμε αυτά τα χρήματα ώστε να έχουμε ένα ετήσιο εισόδημα στο οποίο μπορεί να υπολογίζει το κολέγιο στο μέλλον.
Καταπληκτική ιδέα, απαντούν οι διορισμένοι ευυπόληπτοι κύριοι στο Συμβούλιο. Και έτσι κάνουν.
Στην πραγματικότητα, αυτό λένε ότι θα κάνουν.
Στην πραγματικότητα, η ιδέα αποδεικνύεται ότι είναι ένα τέχνασμα για την εκτροπή των κεφαλαίων που προορίζονται για το Κολέγιο και τη χρήση τους για την εξόφληση χρεών και τη χρηματοδότηση άλλων εμπορικών έργων και σχεδίων.
Το 1619 η Εταιρία αποφάσισε να στείλει 50 αγρότες στη Βιρτζίνια, που υποτίθεται ότι θα δούλευαν τη γη που είχε αρχικά εκχωρηθεί στο κολέγιο. Οι μισοί από τους καρπούς της εργασίας τους θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για την αναπλήρωση των αρχικών πόρων. Στην πραγματικότητα, οι αγρότες μισθώνονται αμέσως από τους εγκατεστημένους αποίκους γεοκτήμονες, που τους βάζουν να εργαστούν στις ιδιόκτητες εκτάσεις τους. Όλα αυτά χάρη σε κλειστές εξαγορές (και επί πληρωμή) συμφωνίες με τον υπεύθυνο της Εταιρίας για τους αγρότες.
Κατόπιν, με ενδό-αντιθέσεις στο εσωτερικό της Εταιρίας, τα αλληλοκαρφώματα που ορισμένοι ομολόγησαν, ότι δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου που προοριζόταν για το κολέγιο διασκορπίστηκε από την ανεπιτυχή κατασκευή σιδηρουργείου.
Ως χρεοκοπημένοι, αλλά και κλέφτες, οι ιδιοφυΐες της Εταιρίας αλληλεγγύης βρίσκονται με άδεια ταμεία κι έτσι εφευρίσκουν μια νέα μηχανή δημιουργίας χρημάτων αλληλεγγύης: τα λαχεία.
Για να προωθήσουν αυτές τις λαχειοφόρους λοταρίες, «υπέρ της ανάπτυξης της αποικίας και για την ανακούφιση των αποικιών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες», καλύπτουν τους δρόμους της Αγγλίας με αφίσες που διαφημίζουν την υπέροχη αποικιακή περιπέτεια και ταυτόχρονα ασκούν πίεση στους ιερείς να πείσουν τους πιστούς για την αγιότητα της αποστολής τους και την αγορά λαχείων.
Για να μην μακρηγορούμε, με λίγα λόγια, το κολέγιο δεν χτίστηκε ποτέ!
Η "εκπαίδευση-προσηλυτισμός" των Ινδιάνων πέρασε αρχικά στο ιππικό κι αργότερα στο πραγματικό ολοκαύτωμα για την ανθρωπότητα, το ατιμώρητο έγκλημα της απόλυτης γενοκτονίας: Το πραγματικό Ολοκαύτωμα... Όλοι σιωπούν... κανείς δεν θέλει να μιλήσει!
Κι έτσι, ακόμη μέχρι σήμερα, εξακολουθεί να πλέει στον πλανήτη το Υπερωκεάνιο των καλών προθέσεων, επιχρυσωμένο με "μεταναστευτική αλληλεγγύη", με "φιλανθρωπία για τα παιδάκια του κόσμου", ορφανά κι απόκληρους της καπιταλιστικής κοινωνίας και πάει λέγοντας...

«Η αστική δημοκρατία είναι ένα πτώμα. Πέθανε ακριβώς τη στιγμή που γραφόταν η διακήρυξη των "Δικαιωμάτων του Ανθρώπου", όπου εγγυάται τα πάντα εκτός από την κοινωνική ισότητα των ανθρώπων κι ένα πτώμα δεν έχει δικαίωμα να βρωμίζει την ατμόσφαιρα: πρέπει να θαφτεί. Το καθήκον των αληθινών επαναστατών είναι ν' ανοίξουν ένα τάφο και να ρίξουν μέσα την αστική δημοκρατία.»
Ρικάρδο Φλόρες Μαγόν

Αλήθεια... τι έγινε με τη βοήθεια που έπρεπε να πάει για τα παιδιά της Γάζας από τον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ (2009);
Πού πήγαν τα 1,3 εκατομμύρια €;
13 χρόνια από εκείνο τον Τηλεμαραθώνιο για τα παιδιά της Γάζας, όταν οι Έλληνες έδωσαν την ψυχή τους και συγκεντρώθηκαν 1,3 εκατομμύρια € για τα παιδιά της Γάζας... στη Γάζα δεν πήγε ούτε «δεκάρα τσακιστή»!
Μέλη των αποστολών ανθρώπινη ασπίδα στη βομβαρδιζόμενη Γάζα έγιναν βουλευτές κι υπουργοί... κανένας και καμία δεν έδειξαν το ελάχιστο ενδιαφέρον... τα χρήματα εξαφανίστηκαν και κανένας δεν ντρέπεται και δεν λογοδοτεί!
Ούτε η περί πολλού UNISEF, ούτε η ΓΣΕΕ, ούτε η ΑΔΕΔΥ, ούτε οι άλλες οργανώσεις που συμμετείχαν μετά από την πρωτοβουλία του ελληνικού τμήματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άρση του αποκλεισμού της Γάζας (υπεύθυνος ο σ. Γιώργος Αναστόπουλος, που δεν έλειψε ποτέ από τα αγωνιστικά προσκλητήρια για την Παλαιστίνη, αλλά και τη Συρία), που ακόμη αναζητούν ματαίως να μάθουν την "τύχη" του οβολού του Έλληνα πολίτη... ούτε οι κυβερνήσεις, αλλά ούτε ένας εισαγγελέας που δεν έχει υποστεί το σύνδρομο Κορλέονε: δεν είδα, δεν άκουσα, δεν διάβασα!
Η ΓΣΕΕ δεήθηκε στα τέλη του 2009 να τοποθετηθεί... και να δεσμευτεί... Σήμερα 2022... Ποια δέσμευση; Ποιες συνδικαλιστικές οργανώσεις; Η ντροπή είναι ανθρώπινο συναίσθημα και δεν υπάρχει!
Όμως, σήμερα και μετά από 13 χρόνια τα χρήματα παραμένουν "εξαφανισμένα" κι ήταν χρήματα του ελληνικού λαού για τα παιδιά της Παλαιστίνης στη Γάζα... Από τότε μαφιόζικη σιωπή -κι είναι επιεικής χαρακτηρισμός- ΚΑΙ για την περί πολλού ΓΣΕΕ των χρυσοπληρωμένων εργατοπατέρων... 
Χυδαίοι αλήτες, απατεώνες χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, που βρίσκονται τα χρήματα (1,3 εκατομμύρια € ) για τα παιδιά της Γάζας; Σε: ΔΕΝ ξεχνάμε τον Βικ... Την Παλαιστινιακή Αντίσταση κι Επανάσταση!

Ενδεικτικές ιδιωτικές εμπορικές επιχειρήσεις, που όχι μόνον ασκούν καθήκοντα κι υποχρεώσεις της Πολιτείας, αλλά συνάμα παράγουν και πολιτική...

Μετά από τόσους αιώνες η ίδια "λογική αλληλεγγύης" από τις σημερινές ΜΚΟ...
 
*
Γίνε Ανάδοχος κι εσύ - ActionAid Hellas... Μέσα από το Πρόγραμμα Αναδοχής, χτίζεις μια μοναδική σχέση με ένα παιδί που ζει σε μία πολύ φτωχή περιοχή της Αφρικής, της Ασίας ή της Λατινικής Αμερικής... μας λέει και σήμερα η ΜΚΟ, που χρηματοδοτεί ΚΑΙ το κράτος με χρήματα του χειμαζόμενου ελληνικού λαού.

* Γίνε Υποστηρικτής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα
Βοήθησέ μας κι εσύ να είμαστε εκεί όπου υπάρχει ανάγκη!
Μπορείς να κάνεις μια online δωρεά από αυτή τη σελίδα ή να επιλέξεις έναν από τους υπόλοιπους τρόπους με τους οποίους μπορείς να στηρίξεις τη δράση μας.


* Δεκαπέντε οργανώσεις καλούν Αθηναίους, πρόσφυγες και μετανάστες «ΜΑΖΙ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων
Γιατροί του Κόσμου (Médecins du Monde)
Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières)
Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού
Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου
Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες
Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων
ActionAid
ARSIS
CARE
International Rescue Committee
Mercy Corps
Nostos
PRAKSIS
Save the Children
SolidarityNow
UNICEF
Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

 
"Φιλάνθρωποι" για να συγκαλύψουν τα εγκλήματά της Πολιτείας, για να μη φανεί η γύμνια του συστήματος της υποτέλειας!

 
«Η φιλανθρωπία δολοφονεί την κοινωνία»
Λένιν

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Και κάτι ακόμα:
    Κοιτάξτε ποιοί ήταν οι χορηγοί παλαιότερων γκέι πράϊντ σε Θεσσαλονίκη-Αθήνα και θα εκπλαγείτε (και ο Ερ.Σ. μέσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση