GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά πήρε το όπλο της εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Νατοϊκός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Νατοϊκός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί
μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός...

Ο αγώνας εναντίον του "Ρωσικού ιμπεριαλισμού" δεν είναι μια ελληνική "αριστερή σπεσιαλιτέ", που φρόντισε να την παρασκευάσει πρώτο το ΚΚΕ και μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, την τροτσκιστική Νατοϊκή εξωκοινοβουλευτική αριστερά διαδηλώνοντας έξω από την Ρωσική πρεσβεία της Αθήνας, συντεταγμένοι στο άρμα της παραδοσιακής δεξιάς και της λεγόμενης "σοσιαλδημοκρατίας" για την στήριξη των ΟυκροΝαζί του κοκαϊνομανή κλόουν.

Σήμερα λαμβάνει διαστάσεις συστράτευσης όλων των αριστερών Νατοϊκών δυνάμεων στην Ευρώπη και ο Νατοϊκός Ζαν-Λυκ Μελανσόν ξαναχτυπάει, στοχεύοντας να καταλάβει την ευρωπαϊκή Νατοϊκή πρωτοκαθεδρία.

Μελανσόν: «Ο πόλεμος έχει έναν και μόνο υπεύθυνο, τον Πούτιν»!
Ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν της «Ανυπότακτης Γαλλίας» και η «Νέα Οικολογική και Κοινωνική Λαϊκή Ένωση» (Nouvelle Union Populaire Écologique et Social - NUPES) -το ίδιο μοντέλο που προσπαθεί να φτιάξει στην Ελλάδα ο Τσίπρας-, προσκάλεσαν με όλες τις τιμές στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση τρεις αυτοαποκαλούμενους «Ρώσους σοσιαλιστές εναντίον του πολέμου στην Ουκρανία», τους Alexey Sakhnine, Andre Roudoï και Elizabeta Smirnova.
Για την περίσταση, στο ιστολόγιο του ο Μελανσόν, ανακοίνωσε:
«Η "Ανυπότακτη Γαλλία" και η "Νέα Οικολογική και Κοινωνική Λαϊκή Ένωση" επιβεβαιώνουν την αντίθεσή στον πόλεμο στην Ουκρανία και την υποστήριξή σε όσους πολεμούν ενάντια στον μοναδικό της υπεύθυνο: τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Επαναλαμβάνουμε ότι η Γαλλία τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να εργαστεί για την ειρήνη και υπογραμμίζουμε την τεράστια τιμή να υποστηρίζουμε τους θαρραλέους υπερασπιστές της
»

Βέβαια, δεν εκπλήσσει κανέναν ο πλασιέ της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας, ηγέτης της Νατοϊκής αριστεράς, μιας και συχνά σημειώνει πάντα τη στράτευσή του στο άρμα των ιμπεριαλιστών, παρά τις κούφιες "αντικαπιταλιστικές" κραυγές για εξαγορά και παραπλάνηση του λαού.

Να θυμίσουμε, μεταξύ πολλών, το πρόσφατο ταξίδι του Νατοϊκού συντρόφου στην Ιταλία, τον Σεπτέμβρη του 2022: «Ζαν-Λυκ Μελανσόν... η Νατοϊκή αριστερά του χαβιαριού...»

Η πρωτοβουλία του Ζαν-Λυκ Μελανσόν της «Ανυπότακτης Γαλλίας» για την υποστήριξη των Ρώσων «αντιφρονούντων», αυτή τη φορά δείχνει πως ο Νατοϊκός αριστερός πιέστηκε να ρίξει τη μάσκα του και εμφανίζει την υποκρισία της Νατοϊκής. Η αποκάλυψη, το ξεβράκωμα του Μελανσόν είναι ένα ζήτημα που δεν μπορούν να αποφύγουν όσοι πραγματικά αγωνίζονται εναντίον του ιμπεριαλισμού.

Καθήκον κάθε αντιιμπεριαλιστή το ξεσκέπασμα την ευρωπαϊκής ιμπεριαλιστικής αριστεράς! Το βίντεο, δυστυχώς στη γαλλική γλώσσα, κραυγάζει για το ρόλο των Νατοϊκών με "αριστερή" προβιά:


  Ζαν-Λυκ Μελανσόν... Ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά... σήμερα ο ταξικός αντίπαλος των λαών!


  «Ζαν-Λυκ Μελανσόν... η Νατοϊκή αριστερά του χαβιαριού...»


  «Ο πόλεμος του Πούτιν είναι αντικομουνιστικός, σταλινικός και νέο-ιμπεριαλιστικός»!


  Νατοϊκή ευρωπαϊκή αριστερά! Τραγουδούν το Bella Ciao & το σύνθημα των Ναζί «Δόξα στην Ουκρανία!»

 

2022... ο Κουτσούμπας μαζί με την Παπαρήγα διαδηλώνουν έξω από τη Ρωσική πρεσβεία, εναντίον και του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, λες και δεν διαβάζουν, δεν βλέπουν, δεν ακούνε και κυρίως "φτύνουν" τους κομμουνιστές και τα κομμουνιστικά κόμματα που δεν εναρμονίζονται με τις επιταγές του υπερεθνικού κεφαλαίου. Όλα τα ΜΜΕ κι οι κάμερες στραμμένες στους "γενναίους κομμουνιστές" που μιλούν για ρώσικο ιμπεριαλισμό, μαζί με τον Κούλη, τον Αλέξη και Cia...


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση