GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΙ κράζουν την Νατάσα Μποφίλιου...

Πένυ Κορασίδου Κράζουν την Μποφίλιου, για το ταξίδι της στο Λονδίνο και τα ακριβά της ρούχα, κάτι τελειωμένες τρελοκακομοίρες, που δεν νοιώθ...


Πένυ Κορασίδου
Κράζουν την Μποφίλιου, για το ταξίδι της στο Λονδίνο και τα ακριβά της ρούχα, κάτι τελειωμένες τρελοκακομοίρες, που δεν νοιώθουν την τύφλα τους.
Το έχω πει και θα το ξαναπώ.
Οι εποχές που οι κομμουνιστές κυκλοφορούσαν με τραγιάσκες, καρό πουκάμισα και αμπέχονα, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Υπάρχουν και κομμουνιστές που έχουν χρήματα.
Αυτούς, να τους εκτιμάτε, λίγο περισσότερο, γιατί είναι ανιδιοτελείς και αγνοί ιδεολόγοι, είναι αποστάτες της τάξης τους, αγωνίζονται για έναν κόσμο ισότητας, δικαιοσύνης, ευημερίας για όλους.
Στρέψτε τα πυρά σας, σε κάτι ανεγκέφαλα γίδια, που δεν έχουν μαντήλι για να κλάψουν, βρωμάει το χνώτο τους απ΄την πείνα, παγώνουν σε σπίτια χωρίς θέρμανση και ψοφολογούν χωρίς περίθαλψη στους διαδρόμους των Νοσοκομείων.
Στρέψτε τα πυρά σας, σε αυτούς, που γεννήθηκαν δούλοι και θα πεθάνουν δούλοι, χωρίς ταξική συνείδηση, σε αυτούς που γονατίζουν μπροστά στους αφέντες τους, εκλιπαρώντας για ένα ξεροκόμματο, που δεν αγωνίζονται, δεν διεκδικούν, που ψηφίζουν το ίδιο κόμμα με τους δυνάστες τους.

1 σχόλιο

  1. Η Μποφίλιου δεν συμμετείχε το καλοκαίρι σε συναυλίες υπέρ του ΝΑΤΟϊκού καθεστώτος του Κιέβου; Όλα τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση