GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ! Νοίκιασαν σπίτι ο π. Αντώνιος και η πρεσβυτέρα για να μείνουν...

Την ώρα που οι δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας υποστήριξαν ότι έμειναν στο αυτοκίνητο το βράδυ ή άλλες μαρτυρίες ανέφεραν ...


Την ώρα που οι δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας υποστήριξαν ότι έμειναν στο αυτοκίνητο το βράδυ ή άλλες μαρτυρίες ανέφεραν πως φιλοξενούνται στο σπίτι οικείου προσώπου τους, το Mega αποκάλυψε ήδη έχουν νοικιάσει σπίτι στο οποίο διαμένουν.

Στο κεντρικό δελτίο μεταφέρθηκε η πληροφορία ότι το ζευγάρι φαίνεται πως ήδη έχει νοικιάσει σπίτι στο οποίο έχει εγκατασταθεί, ενώ δίπλα σε αυτό, έχουν αγοράσει και μια αποθήκη προκειμένου τις επόμενες ημέρες να μεταφέρουν κάποια από τα πράγματά τους τα οποία βρίσκονται στο σπίτι στον Κολωνό, μέσα στη Δομή. Αυτό φυσικά θα πρέπει να γίνει κατόπιν συνεννοήσεως με τη νέα Διοίκηση της ΜΚΟ, η οποία άλλαξε τις κλειδαριές.

"Παράνομα, αυθαίρετα κλείδωσαν και μας πέταξαν κυριολεκτικά έξω”

Την πρώτη επίσημη αντίδραση του πατέρα Αντώνιου, έπειτα από πολλές μέρες, εξέφρασε ο δικηγόρος του, Θρασύβουλος Κονταξής με δηλώσεις έξω από την Κιβωτό του Κόσμου στον Κολωνό.

"Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της Κιβωτού συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο Διοικητικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου είναι μία κυρία εφοπλιστής, χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα, αυθαίρετα χθες το βράδυ κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά έξω την οικογένεια του πατρός Αντωνίου και τον ίδιο από το σπίτι του" δήλωσε αρχικά ο κ. Κονταξής.

Ο ίδιος ζήτησε άμεσα την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών και ανέφερε πως τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

"Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κ. Μαρτίνου, η κ. Μιχαηλίδου και άλλοι, επώνυμοι, ανώνυμοι τους οποίους τηλεφωνούσα χθες το βράδυ για να αφήσουν την οικογένεια να μπει στο κατά παραχώρησιν σπίτι τους, να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κονταξής.

Ξεκαθάρισε πως η πράξη "εξοστρακισμού" του πατέρα Αντωνίου από το σπίτι του στη δομή της Κιβωτού είναι παράνομη και ο ίδιος, μαζί με τους υπόλοιπους δικηγόρους θα ενημερώσουν την Εισαγγελία Πρωτοδικών και θα υποβάλουν έγκληση σε βάρος όσων προέβησαν στην παράνομη πράξη.


2 σχόλια

  1. "Φαίνεται πως νοίκιασαν"; Νοίκιασαν ή όχι; Αποφασίστε.
    Αλλά για να το λέει το κανάλι του κουμπάρου της Ντόρας, έτσι θα 'ναι. "Φαίνεται".
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??????????
    ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝ-ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΝΕ,ΛΕΝΕ,ΛΕΝΕ………….
    ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ………..
    ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ………
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ?????????????

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση