GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα σύμβολα του τομέα των SS της Γαλικίας δεν είναι ναζιστικά σύμβολα... αποφάσισε το "Ανώτατο Δικαστήριο" της Ουκρανίας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Αφιερωμένο στο πολιτικό σύστημα της αποικίας "Ελλάδα", χωρίς καμία εξαίρεση! Δεν μπορούν να εξαιρεθού...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Αφιερωμένο στο πολιτικό σύστημα της αποικίας "Ελλάδα", χωρίς καμία εξαίρεση! Δεν μπορούν να εξαιρεθούν, ούτε αυτοί που δίπλα στον...

"Ρωσικό ιμπεριαλισμό" προσθέτουν τον αμερικάνικο και κραυγάζουν "αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα"...
«ΝΑΤΟ και Ρωσία τη γη ξαναμοιράζουν,
με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν»
Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, 17 Νοέμβρη 2022

Η "δικαιοσύνη" του κοκαϊνομανή κλόουν, το λεγόμενο "Ανώτατο Δικαστήριο" της Ουκρανίας -τρόπος του λέγειν δικαιοσύνη και δικαστήριο... όπως στην ΕΕ και στην αποικία Ελλάδα-, αποφάσισε ότι τα σύμβολα του τομέα των SS της Γαλικίας* δεν είναι ναζιστικά σύμβολα.
Την ανακοίνωση του "ανώτατου δικαστηρίου" των ΟυκροΝαζί, έκανε ο δικηγόρος Vyacheslav Yakubenko, ο οποίος εκπροσωπεί τα συμφέροντα του "Ουκρανικού Ινστιτούτου Εθνικής Μνήμης" (sic!)
.

* Πρόκειται για τη Ναζιστική 14η Μεραρχία Γρεναδιέρων της Βάφεν-ΣΣ (Waffen SS), την Εθελοντική Μεραρχία "Γαλικία" (1η Γαλικιανή).

Τη Ναζιστική 14η Μεραρχία, που σήμερα αποκαταστάθηκε από το λεγόμενο "Ανώτατο Δικαστήριο" της Ουκρανίας, συγκροτούσαν κυρίως από εθελοντές Ναζί με ουκρανική εθνοτική καταγωγή από την περιοχή της Γαλικίας.

Η Βάφεν-ΣΣ ήταν υπαγόμενη προσωπικά στον Χάινριχ Χίμλερ, τον γνωστό διαμορφωτή του ναζισμού κι εγκέφαλο της δημιουργίας των στρατοπέδων ναζιστικής εξολόθρευσης...

Ας χαιρετίσουν και στην αποικία Ελλαδιστάν τον εκσυγχρονισμό του κοκαϊνομανή συμμάχου κι ας συνεχίσουν να στέλνουν όπλα -που πληρώνει με αίμα ο χειμαζόμενος ελληνικός λαός-, για ν' αντιμετωπιστεί ο Ρωσικός ιμπεριαλισμός! "Εθνική" πολιτική-κομματική ενότητα... για περισσότερα μπόλια Big Pharma, για την αντιμετώπιση της "κλιματικής αλλαγής", για "ανοιχτά σύνορα", "δικαιώματα ομάδων ομοφυλόφιλων, άφυλων, τρανς, 62 γένη και ΣΙΑ, για "πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα, για να πολεμήσουμε τον αιμοσταγή δικτάτορα Πούτιν!

Πολύ σωστά τα ξεκάθαρα Νατοϊκά πολιτικά κόμματα (αριστερά & δεξιά), όμως... τι δεν καταλαβαίνουν (ή καταλαβαίνουν πολύ καλά)... εκεί στο Περισσό; Περισσότερα, εδώ: «Πού οφείλεται η μοναξιά του ΚΚΕ;»

Για όσους δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου... το ΟυκροΝαζί καθεστώς απαγόρευσε ΚΑΙ την ελληνική γλώσσα, ως συνεισφορά στην καθαρότητα της "ράτσας": Περισσότερα και αναλυτικά, 26 Φλεβάρη 2014: Η νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας απαγόρευσε τα Ελληνικά, όπως επίσης, 1 Μάρτη 2022: «ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ... που δικαιώνουν τον εξοπλισμό της Ουκρανίας & τη στήριξη απ' ΟΛΟ το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα, για ν' αντιμετωπιστεί ο Ρωσικός Ιμπεριαλισμός!»

«(...) Η θυσία της πατρίδας μας τετέλεσται.
Τα πάντα έχουν χαθεί, και η ζωή μας, ακόμη και αν παραταθεί,
θα μας μείνει μόνο για να κλάψουμε τη συμφορά και την ατιμία μας.
(...) Δεν κατηγορώ τη λογική του κράτους που ξεπουλάει τα έθνη
σαν κοπάδια προβάτων. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι πάντα.
Εγώ κλαίω την πατρίδα μου, που μου την έκλεψαν και ο τρόπος
της κλοπής ακόμα με πονάει
»
Ούγκο Φώσκολο
, "Οι τελευταίες επιστολές του Jacopo Ortis" (Ultime lettere di Jacopo Ortis),
γραμμένο στις 11 Οκτώβρη 1797, στους ηφαιστειογενείς λόφους Euganei, νοτιοδυτικά της Πάντοβα στο Βένετο
Σχετικό: Νατοϊκή Σακελλαροπούλου & σια.... «Τι τρομερή εποχή... αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς»


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη συναυλία "ειρήνης" υπέρ των τόσο παρεξηγημένων καραφλών παιδιών.
    Πρετεντέρης και Μποφίλιου μπορούν να κάνουν σασμό και να τραγουδήσουν ντουέτο αφιερωμένο στον σ. Ζελένσκι.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση