GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ! Ο ΛΟΥΛΑ προσκάλεσε και τον Τσαβούσογλου στην τελετή ορκωμοσίας του...

Τα συγχαρητήρια του «Προέδρου μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» μετέφερε στον νέο πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα ο υπουργός Εξωτερικών της Τ...


Τα συγχαρητήρια του «Προέδρου μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» μετέφερε στον νέο πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου συμμετείχε στην τελετή ορκωμοσίας του εκλεγμένου προέδρου της Βραζιλίας Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα (φωτογραφία, επάνω, από το Twitter).

«Συμμετείχα στην τελετή»
Ο κ. Τσαβούσογλου ανάρτησε στο Twitter, το απόγευμα προχθές Κυριακή, φωτογραφίες από τη συμμετοχή του στην τελετή και τα συγχαρητήριά του στον νέο πρόεδρο της Βραζιλίας.

«Συμμετείχα στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα και του μετέφερα τα συγχαρητήρια του Προέδρου μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» έγραψε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών στην ανάρτησή του.
Τα ελληνοτουρκικά στη συνάντηση Τσίπρα – Λούλα
Στην ίδια τελετή παρέστη και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Λούλα, η οποία, μάλιστα, ξεπέρασε την προγραμματισμένη διάρκεια της μισής ώρας.

Ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βραζιλίας, μεταξύ άλλων, για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την αυξανόμενη τουρκική επιθετικότητα και υπογράμμισε τη σημασία που έχει να δοθούν μηνύματα προς την Τουρκία για σεβασμό του διεθνούς δικαίου και για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ.

1 σχόλιο

  1. Στην προσπαθεια καποιων να πεισουν οτι η ψηφιση του Μητσοτακη δεν ηταν αυτοκτονικη βλακεια,δικαιολογουν ακομη και τα μουσμουλα.Η διπλωματια της Τουρκιας ειναι απο τις δυναμικοτερες και τις πλεον ευφυεις.Φυσικα και δεν χανουν ευκαιριες.Το προβλημα δεν ειναι ο Τουρκος[δοξα τω Θεω,την γλυτωνουμε με τον Ερντογαν,μετα;]Εμεις γιατι απεχουμε χαρακτηριστικα;Μηπως τους θεωρουμε ουτιδανους,αναξιους λογου;'Η καποιοι νομιζουν οτι ειναι ακομα πρωθυπουργος ο Τσιπρας;Κωστακη Φραγκογιαννη,οικονομια δεν εχει εκει κατω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση