GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! Με καθυστέρηση 3 ωρών δέχτηκε ο Χριστοδουλίδης τον Τσίπρα στην Κύπρο...

Με καθυστέρηση τριών ωρών -και σε άλλο μέρος- έγινε τελικά η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον νέο πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη. Τ...


Με καθυστέρηση τριών ωρών -και σε άλλο μέρος- έγινε τελικά η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον νέο πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Το ραντεβού είχε κλειστεί για τις 5 το απόγευμα, με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την Hellas Journal, ο Κύπριος πρόεδρος φέρεται να ενοχλήθηκε από μία δήλωση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντησή του με τον γ.γ. του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, στην οποία ο κ. Τσίπρας προεξόφλησε, ως δεδομένη, την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν μείνει στο Κραν Μοντανά.

Ωστόσο, πηγές του προέδρου της Κύπρου ανέφεραν ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι πληροφορίες περί ενόχλησής του και πως το ραντεβού αναβλήθηκε για λίγες ώρες λόγω σοβαρού προσωπικού κωλύματος του κ. Χριστοδουλίδη. Σημείωναν δε πως οι θέσεις που εξέφρασε ο κ. Τσίπρας αποτελούν και θέση του κ. Χριστοδουλίδη. Ακολούθησαν διαβουλεύσεις των δύο πλευρών για να οριστεί η συνάντηση, η οποία τελικά έγινε στα Λεύκαρα.

Σε δημοσίευμά του, ο Πολίτης της Κύπρου, σχολιάζει: «Η επίσημη συνάντηση Τσίπρα με Χριστοδουλίδη έγινε… γεύμα στα Λεύκαρα!».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «η προγραμματισμένη συνάντηση στις 5 μ.μ. του εκλεγμένου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι αναβλήθηκε, ενώ είχε ανακοινωθεί. Οι δύο άντρες συναντώνται απόψε χαλαρά στο πλαίσιο γεύματος που παραχωρεί ο Δήμος Λευκάρων μετά από εκδήλωση προς τιμήν του Βάσου Λυσσαρίδη που διοργανώνει η ΕΔΕΚ. [...] Η συνάντησή του με τον κ. Χριστοδουλίδη κατά κάποιον περίεργο τρόπο αναβαθμίστηκε… ή κατ' άλλους υποβαθμίστηκε σε ένα ''λουκούλλειο γεύμα'' στα Λεύκαρα, προεξάρχοντος του παραδοσιακού εδέσματος της περιοχής, που είναι ο λευκαρίτικος τταβάς»

1 σχόλιο

  1. Κανονισε,μαλακοκυπριε,μην κανεις μαγκιες σε μας,για θα το φας το κεφαλι σου.Στο κατω κατω το παλληκαρι,με τον Κοτζια,δεν σας πουλησαν.Στον μειοδοτη και πουλημενο Μητσοτακη οι μαγκιες.Ασε τι λενε καποιοι πυροβολημενοι περι προδοσιας και μαλα;κιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση