GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ! Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη...

Λίγο πριν από το ύστατο χαίρε στον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη, που έφυγε σε ηλικία μόλις 31 ετών από τη ζωή λόγω της συντριβής του Phantom,...


Λίγο πριν από το ύστατο χαίρε στον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη, που έφυγε σε ηλικία μόλις 31 ετών από τη ζωή λόγω της συντριβής του Phantom, τη Δευτέρα, τα μηνύματα αποχαιρετισμού από φίλους και συγγενείς αποτυπώνουν το κλίμα οδύνης που επικρατεί.

Φίλος του άτυχου νεαρού, θέλοντας να τον αποχαιρετήσει, ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί, τότε που χόρευε ζεϊμπέκικο.

Η κηδεία του Ευστάθιου Τσιτλακίδη θα τελεστεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στο Νευροκόπι Δράμας, απ’ όπου κατάγεται ο 31χρονος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το «παρών» θα δώσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Βλέπαμε αεροπλάνο και λέγαμε “‘ο Στάθης'”»
«Ο Στάθης μεγάλωσε εδώ και πήγαινε μαζί με το γιο μου στο σχολείο. Όλοι έχουν στεναχωρηθει είναι ένα μεγάλο σοκ για όλη την Ελλάδα. Αυτα τα παιδιά είναι όλης της Ελλάδος, όχι μόνο του πατέρα και της μάνας. Περνούσαν τα αεροπλάνα και πάντα χαιρετούσαμε», ανέφερε κάτοικος της περιοχής του Νευροκοπίου. «Μονό τιμή σε αυτούς τους ανθρώπους. Όταν περνούσαν μαχητικά αεροπλάνα πάνω από το χωριό, ανατριχίλα, βγαίναμε και χαιρετούσαμε», ανέφερε άλλος κάτοικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση