GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σιχαμένοι! "θα τρώτε σκουλήκια και έντομα και θα σας αρέσουν"!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Και αυτό το έκαναν! Δεν σταματάνε με τίποτα! Ένα νέο συμπλήρωμα τροφίμων, ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ, άρχισε να...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Και αυτό το έκαναν! Δεν σταματάνε με τίποτα!
Ένα νέο συμπλήρωμα τροφίμων, ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ, άρχισε να... εμφανίζεται σε προϊόντα, όπως πίτσα, ζυμαρικά και νιφάδες σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σύμφωνα με το διάταγμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  η προσθήκη γρύλων εγκρίνεται για χρήση, σε ένα ευρύ φάσμα τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των δημητριακών, των μπισκότων, της πίτσας, των ζυμαρικών και της σκόνης πρωτεϊνών.
Επιπλέον προστίθενται σκουλήκια σε σκόνη, στα άλευρα.
Στα προϊόντα, που θα περιέχουν αυτά τα εμετικά σκευάσματα, θα οριστεί η ένδειξη "Acheta Domesticus".
Μας κάνουν και χάρη!😂
Η νοθεία των τροφίμων, για μεγαλύτερα κέρδη, χωρίς κόπο, έχει σχεδιαστεί, προ πολλού από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Μάλιστα ο Σβαμπ μας το πέταξε και στα μούτρα, λέγοντας μας, "θα τρώτε σκουλήκια και έντομα και θα σας αρέσουν!"
ΑΠΑΙΤΩ, απ΄ όλα τα κόμματα, αλλά και τις οργανώσεις των καταναλωτών να σταματήσουν ΑΜΕΣΩΣ, αυτήν την αισχρή απόπειρα χειραγώγησης της ανθρώπινης βούλησης, από τους μεγάλους βιομηχανικούς φορείς τροφίμων και σουπερμαρκετάδες! Οποιαδήποτε τέτοια πρόσμειξη να χαρακτηριστεί, ως νοθεία, αφού ΕΙΝΑΙ νοθεία και όποιος παράγει ή όποιο κατάστημα εισάγει τέτοια σιχαμερά σκευάσματα, να διώκεται, σύμφωνα με τον σχετικό νόμο, που θα πρέπει να γίνει ακόμη αυστηρότερος!
Άντε, γιατί πολύ αέρα πήρατε, απ΄την νιρβάνα μας!
Όσο γι΄αυτές τις μαλαγανιές, περί "ελευθέρας επιλογής", βάσει ένδειξης, να τις πείτε στην γιαγιά και στον παππού που θα πρέπει να ψάχνουν τα ψιλά γράμματα, στην σύσταση του προϊόντος!
Τις ζήσαμε κι αυτές τις "ενδείξεις" με τα διάφορα "Ε", που προκαλούσαν καρκίνους.
Δώστε όλα αυτά τα τρόφιμα, στην Ούρσουλα και στον Σβαμπ να δούμε αν θα τα φάνε! Μόνο για τους φτωχούς είστε σίγουροι!
Σιχαμένοι!

2 σχόλια

  1. Μα ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Σβαμπ ; Ο αντίχριστος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ COVID: Η πανδημία δημιουργήθηκε και ενορχηστρώθηκε με δόλια από μια Παγκόσμια Εγκληματική Οργάνωση με επικεφαλής τους Bill Gates, Fauci, Tedros, Drosten, Klaus Schwab, Rothschilds, BlackRock, King Charles και πολλούς άλλους με μοναδικό σκοπό να εμβολιάσουν τον κόσμο με εμβόλια Covid .

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1620160109098979328?cxt=HHwWgMDS4aDC-_ssAAAA

    OMOΡΦΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση