GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στη φυλακή! 5 ΧΡΟΝΙΑ ( χωρίς αναστολή) στον ντράμερ των Πυξ Λαξ για ασέλγεια σε ανήλικη...

Ο μουσικός και πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ καταδικάστηκε για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου κοριτσιού. Στη φυλακή θα επιστρέψει ο πρώην ντ...


Ο μουσικός και πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ καταδικάστηκε για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου κοριτσιού.

Στη φυλακή θα επιστρέψει ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργος Γιαννόπουλος καθώς το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο -και σε δεύτερο βαθμό- για ασέλγεια ανήλικου κοριτσιού.

Ειδικότερα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία (4-3) τον 70χρονο μουσικό για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.

Του επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης 5 ετών χωρίς αναστολή και ο Γιώργος Γιαννόπουλος θα επιστρέψει στις φυλακές, όπου βρισκόταν ήδη προσωρινά κρατούμενος για άλλη υπόθεση ασέλγειας, με θύματα αυτή τη φορά τέσσερα ανήλικα –τότε- κορίτσια.
Καταπέλτης ο εισαγγελέας

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται» είπε ο εισαγγελέας για τον μουσικό, προσθέτοντας πως ο 70χρονος «δεν μπόρεσε να δώσει καμία πειστική απάντηση».

Όπως τόνισε ο εισαγγελέας αναφερόμενος στον κατηγορούμενο, που σε βάρος του εκκρεμεί και άλλη υπόθεση για σεξουαλική βία κατά ανηλίκων: «Ο κατηγορούμενος διακατέχεται από έναν διαταραγμένο σεξουαλικό κόσμο, με απουσία ενός αξιακού αισθήματος και απουσία ενοχών. Όλα αυτά συνδυάζονται με μια χειριστική συμπεριφορά του κατηγορουμένου και προς το δικαστήριο…».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση