GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ! Η Λιζ Τρας σπάει τη σιωπή της...

«Βολές» κατά πάντων εξαπέλυσε η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας, για τους λόγους που την οδήγησαν στην παραίτηση. Μεταξύ άλλων, η...


«Βολές» κατά πάντων εξαπέλυσε η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας, για τους λόγους που την οδήγησαν στην παραίτηση.

Μεταξύ άλλων, η Βρετανίδα πολιτικός κατηγόρησε την οικονομική «ορθοδοξία» στο υπουργείο Οικονομικών, ομάδες στο Συντηρητικό Κόμμα, αλλά και άλλες χώρες για τον εκτροχιασμό της πρωθυπουργίας της. Γράφοντας στην εφημερίδα «The Sunday Telegraph» για πρώτη φορά μετά την παραίτησή της, η Τρας επέμεινε ότι οι επιλογές που έκανε ήταν οι σωστές, υποστηρίζοντας ότι είχε πίστη στην οικονομική συνταγή της για τη Βρετανία, η οποία προέβλεπε μεταξύ άλλων τη μείωση των φόρων και την κατάργηση μερικών οικονομικών ρυθμίσεων.

Η πρωθυπουργική θητεία της Τρας διακόπηκε πρόωρα την προηγούμενη χρονιά, από τις πιέσεις που άσκησαν στο κόστος και στα επιτόκια δανεισμού, η έλλειψη χρηματοδότησης του μίνι προϋπολογισμού της, αλλά και οι μειώσεις φόρων, με συνέπεια, να κλονιστεί η συναλλαγματική ισοτιμία της αγγλικής λίρας και να τεθεί σε κίνδυνο η φήμη της Βρετανίας για την οικονομική σταθερότητά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση