GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ! ΠΟΙΟΣ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποσύρεται...

Με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής Αργολίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, γνωστοποίησε την απόφασή του να μην...



Με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής Αργολίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, γνωστοποίησε την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές.

Μάλιστα τόνισε ότι πρόκειται για οριστική απόφαση, υπογραμμίζοντας πως θα παραμείνει ενεργός στην Αριστερά. Ευχαρίστησε ακόμη τους συνεργάτες και την οικογένειά του για την στήριξη που του παρείχαν, χωρίς όμως να κάνει καμία αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Όπως ανέφερε: «Επιθυμώ να κάνω γνωστό σε όλους την οριστική μου απόφαση να μην θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Είναι, οπωσδήποτε άβολο για τον οποιονδήποτε να προβαίνει στην αποτίμηση της πολιτικής του διαδρομής και της κοινωνικής του δράσης».

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε ακόμη: «Έφτασε πλέον η ώρα για μένα να μην θέσω εκ νέου υποψηφιότητα ως βουλευτής αφού αισθάνομαι ότι έχω ολοκληρώσει τον πολιτικό μου κύκλο στο Εθνικό Κοινοβούλιο και δεν διακατέχομαι από υπέρμετρη φιλοδοξία ή ματαιοδοξία. Αισθάνομαι μόνο κερδισμένος γιατί αγωνίσθηκα με τις όποιες δυνάμεις μου για τα ιδανικά της ισότητας και του δικαίου. Απέρχομαι λοιπόν αλλά δεν αποστρατεύομαι γιατί οι κοινωνικοί αγώνες είναι μπροστά μας και στη λαίλαπα του Νεοφιλελευθερισμού ο ΣΥΡΙΖΑ και ένα ευρύτερο κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο που θα προέλθει από μία καθαρή και έντιμη συνεργασία στηριγμένη στην σταθερή στρατηγική επεξεργασία και πρόταση συγκεκριμένου πολιτικού σχεδίου μπορεί να πετύχει την ανατροπή του και να επιβάλει την αλλαγή πορείας για τον τόπο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση