GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ της 15ετίας!» Νέα παρέμβαση Ντογιάκου στην υπόθεση των Τεμπών...

Με κατεπείγουσα επιστολή ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ζήτησε από τη νέα διοίκηση του ΟΣΕ όλους τους φακέλους όλων των ...


Με κατεπείγουσα επιστολή ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ζήτησε από τη νέα διοίκηση του ΟΣΕ όλους τους φακέλους όλων των σιδηροδρομικών δυστυχημάτων που έχουν καταγραφεί στη χώρα την τελευταία 15ετία, προκειμένου να διερευνηθεί αν αποδόθηκαν οι δέουσες ποινικές ευθύνες και αν στράφηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αναλυτικότερα μέσω της επιστολής στη διοίκηση του ΟΣΕ ο κ. Ντογιάκος επισημαίνει πως ο οργανισμός υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα την εισαγγελική αρχή, για το πόσα θανατηφόρα σιδηροδρομικά δυστυχήματα έγιναν τα τελευταία 15 χρόνια, τον τόπο που αυτά συνέβησαν έγιναν, πόσα θύματα είχαν και τι έγινε με την αναζήτηση ποινικών ευθυνών για τους υπαίτιους.

Σκοπός του αιτήματος του κ. Ντογιάκου είναι να διαβιβαστούν όλοι οι φάκελοι που θα αποσταλούν από τον ΟΣΕ στις εισαγγελικές Αρχές, προκειμένου να ελεγχθεί αν υπήρξε απόδοση ποινικών ευθυνών και αν στράφηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις οι έρευνες.

Ως γνωστόν, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει ζητήσει και μελετά το φάκελο για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, το 2017.


2 σχόλια

  1. Δεν μου λες,ρε μαστορα,τοσες δικογραφιες,ποτε θα τις διαβασεις,για να ασχοληθεις και με τα τεμπη;Εκτος και αν αναλαβουν ν ατις ξεπεταξουν τα σαϊνια τουΑΠ πυ ξεπεταξαν και τους πλειστηριασμους.Προσοχη,λιγο,στο δυστυχημα,το 1942 στο Γοργοποταμο,χρεωσε τα στον Βελουχιωτη,και ,προς Θεου,μην βγαλεις βρωμα για Ζερβα και Αγγλους.Α! και αν ψαχνεις για μαλακες,στο σοι σου και τους κολλητους,οχι σε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ειπε καποιος οτι ξεχασε το ατυχημα στον Γοργοποταμο να το μελετησει και αυτο! Το προβλημα ειναι οτι μπορει καποιος εισαγγελεας να προσπαθει να αποδωσει ευθυνες για ενα ατυχημα που εγινε πριν ενα μηνα και αυτος ψαχνει την αρχη 15 χρονια πισω!!!!! Μα καλα ποιος τον ελεγχει αυτον τον ''λειτουργο'';; Δεν καταλαβαινει οτι η ενεργεια του αυτη συγκρουεται με την λογικη;; Ποσο ησυχα να κοιμαμαστε οταν ο ''λειτουργος'' της δικαιοσυνης κανει τετοιες λογικες αεροβασιες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση