GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ!» ΜΑΥΡΑ περιβραχιόνια για τα Τέμπη στις μαθητικές παρελάσεις...

Μηνύματα για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έστειλαν οι μαθητές, που συμμετείχαν στις παρελάσεις σε διάφορες περιοχές της χώ...


Μηνύματα για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έστειλαν οι μαθητές, που συμμετείχαν στις παρελάσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, τιμώντας τους 57 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Με μαύρα περιβραχιόνια παρήλασαν οι μαθητές στη Λάρισα και στη Σάμο, ενώ μαύρα μπαλόνια κρατούσαν οι μαθητές στη Θεσσαλονίκη ως ένδειξη πένθους.

Τους νεκρούς των Τεμπών τίμησαν και οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΠΑΛ Λαγκαδά που συμμετείχαν στην παρέλαση κρατώντας ένα μαύρο πανό που έγραφε «Τέμπη -28/02/2023».

Με μαύρη κορδέλα στο πέτο και μαύρα περιβραχιόνια παρέλασαν στο Ηράκλειο μαθητές πολλών Γυμνασίων και Λυκείων. Και στη Μυτιλήνη το 1ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο συμμετείχε στην παρέλαση με πένθιμη κορδέλα στο πέτο.

Με κονκάρδα «Ήταν έγκλημα!» στη Λάρισα
Στη Λάρισα, μαθητές παρέλασαν φορώντας κονκάρδες που ανέγραφε: «Ήταν έγκλημα!» αλλά και μαύρα περιβραχιόνια.

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, ο 17χρονος μαθητής και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, Βασίλης Κολτσίδας, εξήγησε πως η πρωτοβουλία αυτή γίνεται «ως ένδειξη πένθους και όχι για να βανδαλίσουμε την παρέλαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση