GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΜΕΓΑΛΗ συναυλία κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού...

Συναυλία ενάντια στην εμπορευματοποίηση του νερού, που προωθείται με τη δημιουργία της Ρυθμιστικής Αρχής Απορριμμάτων, Ενέργειας και Υδάτων,...


Συναυλία ενάντια στην εμπορευματοποίηση του νερού, που προωθείται με τη δημιουργία της Ρυθμιστικής Αρχής Απορριμμάτων, Ενέργειας και Υδάτων, ξεκίνησε από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Αριστοτέλους, με οργανωτή το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ.

Με σύνθημα «Υπερασπίσου το Νερό», οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ προχώρησαν σε αυτήν την πρωτοβουλία, με στόχο την ευαισθητοποίηση του λαού της Θεσσαλονίκης, που θα κληθεί να πληρώσει τις αρνητικές επιπτώσεις της πολιτικής εμπορευματοποίησης του νερού.

Στη συναυλία συμμετέχουν: Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Φοίβος Δεληβοριάς, Δημήτρης Μυστακίδης, «Χειμερινοί Κολυμβητές». Σε συμμετοχή καλούν τα εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση