GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! Η πρώτη φωτογραφία της (47χρονης) Εύη Βατίδου με τον (35χρονο) σύντροφό της...

Η Εύη Βατίδου αποκάλυψε  σε απόσπασμα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» πως είναι σε σχέση, λέγοντας πως με τον σύντροφό της έχουν 8 χρόνια δια...


Η Εύη Βατίδου αποκάλυψε  σε απόσπασμα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» πως είναι σε σχέση, λέγοντας πως με τον σύντροφό της έχουν 8 χρόνια διαφορά. «Είμαι 47. Ο σύντροφός μου είναι 35», σημείωσε η Εύη Βατίδου.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της στην εκπομπή, η Εύη Βατίδου ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στο πλευρό ενός γοητευτικού νεαρού.

Η ίδια μάλιστα, συνόδευσε το εν λόγω στιγμιότυπο γράφοντας: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20 χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».

Ο 35χρονος Ηλίας Κωνσταντίνου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ παράλληλα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με την δουλειά του, γεγονός που αποδεικνύεται και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης 3/5 αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εύης Βατίδου, όπου αναφέρθηκε σε εκείνον για πρώτη φορά δημόσια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση