GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! «Τρομοκρατικό χτύπημα» και «θα δοθεί απάντηση όταν και όπως πρέπει!»

Της Ιωάννας Υψηλάντη Στις Ρωσικές αεροπορικές βάσεις στο Ενγκελς και στην Σαϊκόφκα, δόθηκαν οδηγίες προετοιμασίας...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Στις Ρωσικές αεροπορικές βάσεις στο Ενγκελς και στην Σαϊκόφκα, δόθηκαν οδηγίες προετοιμασίας...

μιας σειράς μαχητικών αεροσκαφών TU-22M3 για απογείωση" σύμφωνα με κάποια πηγή, που δεν κατονομάζεται.
Όπως υποστηρίζει αυτή η πηγή, "την νύχτα θα γίνουν πυραυλικές επιθέσεις, σε διάφορα διοικητικά κτίρια στο Κίεβο"
Η επίθεση με 2 ντρον, στο Κρεμλίνο, που αποδίδεται, από την Ρωσία, στις Ουκρανικές υπηρεσίες, προκάλεσε την αγανάκτηση, τόσο των πολιτών, όσο και της ηγεσίας της Ρωσίας.
Βουλευτές και στρατιωτικοί πρότειναν, ως άμεση απάντηση, τον βομβαρδισμό κέντρων αποφάσεων και υποδομών της Ουκρανίας.
"Η τρομοκρατική επίθεση, κατά του Ρώσου Προέδρου, αποτελεί επίθεση, κατά της Ρωσίας. Θα απαιτήσουμε τη χρήση όπλων που μπορούν να σταματήσουν και να καταστρέψουν το τρομοκρατικό καθεστώς του Κιέβου ", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Δούμας, Βολόντιν.
Αμέσως, μετά την ανακοίνωση του Κρεμλίνου, για την επίθεση, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι, που εντελώς "συμπτωματικά", ταξίδεψε, σήμερα, μυστικά, στην Φινλανδία, ανακοίνωσε ότι θα παρατείνει την εκεί διαμονή του, "περισσότερο απ΄ότι σχεδίαζε". (μία ημέρα).
Δήλωσε, επίσης, ότι "το Κίεβο δεν επιτέθηκε, ούτε στην Ρωσία, ούτε στον Πούτιν. Η Ουκρανία μπορεί και πρέπει να γίνει το 33ο μέλος του ΝΑΤΟ."
Από την πλευρά του το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι θεωρεί την επίθεση ως τρομοκρατικό χτύπημα και θα δοθεί απάντηση όταν και όπως πρέπει. Στο μεταξύ θα συνεχιστούν κανονικά όλες οι υποχρεώσεις του Προέδρου Πούτιν και θα γίνει η παρέλαση, στην Κόκκινη Πλατεία, για την Ημέρα της Νίκης, στις 9 του μήνα, όπου θα παραβρεθεί και ο Πρόεδρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση