GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα, ΟΛΟΙ έχουν βουβαθεί! Ούτε ένα ΜΜΕ μιλά, για την ανείπωτη σφαγή!

Της Ιωάννας Υψηλάντη 2 Μαΐου 2014. Ημέρα που μαζί με την Οδησσό πέθανε και το προσωπείο Δημοκρατίας της Ευρώπης, εγκαθιδρύοντας  στην...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
2 Μαΐου 2014.
Ημέρα που μαζί με την Οδησσό πέθανε και το προσωπείο Δημοκρατίας της Ευρώπης, εγκαθιδρύοντας  στην... Ουκρανία το νεοναζιστικό πραξικόπημα, που επεξεργαζόταν μαζί με τις ΗΠΑ, από το 1991 και την διάλυση της χώρας.
Η σφαγή της Οδησσού ήταν ένα οργανωμένο τρομοκρατικό σχέδιο των ξένων μυστικών υπηρεσιών, σε συνεργασία με τα νεοναζιστικά τάγματα του "Δεξιού Τομέα" και του "Αζόφ", που έγινε η αφετηρία, για την σημερινή πολεμική κατάσταση, στην Ουκρανία.
Στο Μέγαρο των Συνδικάτων δεκάδες αθώοι άνθρωποι βασανίστηκαν, βιάστηκαν, πυροβολήθηκαν και κάηκαν ζωντανοί, από επαγγελματίες δολοφόνους, που είχαν καταλάβει τον χώρο, ως "διαδηλωτές",  πολύ πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια, έξω από το Μέγαρο.
Οταν έκαναν την εμφάνιση τους οι οργανωμένοι χουλιγκάνοι και τα φασιστοειδή κάθε ηλικίας, μαζί με τους παραστρατιωτικούς διοργανωτές, χάθηκε κάθε έλεγχος. Από την ταράτσα του κτιρίου, που είχαν ανοίξει, για να μπουν, σπάζοντας τα λουκέτα, οι δήθεν αντιφασίστες, άρχισαν να πετούν μολότοφ, στους Ρωσόφωνους, που ζητούσαν Δημοψήφισμα ανεξαρτησίας των περιοχών τους, εγκατεστημένοι, σε σκηνές, έξω από το κτίριο.
Οι επιθέσεις, εναντίον τους με ρόπαλα, ξύλα και όπλα, έσπρωξαν κάποιους άλλους μέσα στο κτίριο, όπου εγκλωβίστηκαν
Εκεί τους περίμεναν οι μεταμφιεσμένοι δολοφόνοι. Αλλους τους πυροβόλησαν, άλλους τους έσπασαν τον λαιμό, άλλους τους έκαψαν ζωντανούς, αφού έριξαν πάνω τους εύφλεκτο υλικό, καίγοντας μόνο το μισό τους σώμα. Μία κοπέλα την έκαψαν, αφού την βίασαν και μία έγκυο υπάλληλο την κρέμασαν, από ένα καλώδιο, πάνω στο γραφείο της.
48 νεκροί, 250 τραυματίες και κανείς ένοχος!
Μέχρι, σήμερα, η Εισαγγελία "ερευνά" την υπόθεση!
Ενα μήνα πριν είχαν αρχίσει οι επιθέσεις του Ουκρανικού στρατού στο Ντονμπάς, εναντίον των Ρωσόφωνων και ο Ομπάμα, όπως και η Μέρκελ, μετά τα φρικτά γεγονότα απειλούσαν τον Πούτιν με την επιβολή σκληρών κυρώσεων, αν διαταράσσονταν οι Προεδρικές εκλογές της 25ης Μαΐου, στην Ουκρανία, που είχαν οριστεί, μετά το πραξικόπημα.
Σήμερα, ΟΛΟΙ έχουν βουβαθεί! Ούτε ένα ΜΜΕ μιλά, για την ανείπωτη σφαγή!
9 χρόνια ναζιστικών εγκλημάτων, κατά της ανθρωπότητας και η χώρα που τα συντελεί, χρηματοδοτείται και εξοπλίζεται, από τους εμπνευστές της αναβίωσης του φασισμού, στοχεύοντας στην κατοχή μιας υπερδύναμης, που δεν την συγχώρησαν, για την συντριβή του.
Όμως, το Καλό, πάντα νικάει το Κακό!
Και αυτό θα γίνει και τώρα!

ΒΙΝΤΕΟ: Одесская Хатынь. 2 мая 2014 года произошла трагедия в Одессе. В тот день нацисты...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση