GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ! ΑΓΡΙΑ καταστολή σε συγκέντρωση κατά των φωτοβολταϊκών...

Aγρια καταστολή από την αστυνομία σημειώθηκε σε συγκέντρωση στην Καλαμιά Κοζάνης κατά των φωτοβολταϊκών, με την αστυνομία να προχωρά σε έξι ...


Aγρια καταστολή από την αστυνομία σημειώθηκε σε συγκέντρωση στην Καλαμιά Κοζάνης κατά των φωτοβολταϊκών, με την αστυνομία να προχωρά σε έξι συλλήψεις.

Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου προβλέπεται να ξεκινήσουν οι εργασίες και επί τόπου έσπευσε δύναμη της αστυνομίας προκειμένου να τους απομακρύνει.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr κάτοικοι και αυτοδιοικητικοί φορείς πραγματοποίησαν στη συνέχεια συγκέντρωση έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, δυο εκ των οποίων είναι φοιτητές της ΚΝΕ.

Ο πρώτος συλληφθείς φέρεται να πήγε στο χώρο στις 8:30 το πρωί, προκειμένου να εμποδίσει τα χωματουργικές εργασίες και συνελήφθη.
Μάλιστα σε βίντεο φαίνονται οι αστυνομικοί να συλλαμβάνουν πολίτη που διαμαρτυρόταν, παίρνοντας τον στα χέρια. *Κεντρική φωτογραφία από kozanimedia.gr

1 σχόλιο

  1. Τι ψηφισαμε,δεν ακουσα;Α! καταλαβα.Καμια δεκαρια Συριζομαδουραιοι,με εναν μαλακα της Ανταρσυας,λενε τα Κουλιστικα τρολλ και σπανε πλακα μαζι σας.C'est la vie,mon ami.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση