GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ για την Ελλάδα! «Να επιστρέψει ο βασιλιάς για δημόσιες σχέσεις...»!

Μια πρόταση που ήδη έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις (κυρίως στο διαδίκτυο), έκανε μέσω του ΣΚΑΪ ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλ...


Μια πρόταση που ήδη έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις (κυρίως στο διαδίκτυο), έκανε μέσω του ΣΚΑΪ ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, με αφορμή τη φαντασμαγορία του Λονδίνου για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», ο σχεδιαστής υποστήριξε ότι θα έπρεπε και η Ελλάδα να κάνει στέψη στον Παύλο Γλύξμπουργκ (σ.σ. ο τέως Διάδοχος), ενώ υποστήριξε ότι θα ήταν καλή μια επιστροφή του βασιλιά για τη χώρα μας, από πλευράς δημοσίων σχέσεων!

«Τι ωραία που θα ήταν να είχαμε τη στέψη εμείς στην Ελλάδα του Παύλου. Ωραία δεν θα ήταν; Φαντάζεσαι τι δουλειά θα είχαν τα ατελιέ; Να επιστρέψει ο βασιλιάς, όχι με την πολιτική χροιά, για δημόσιες σχέσεις να επιστρέψει. Τη στέψη του να κάνουμε και η άμαξα υπάρχει στο Τατόι… Κολλάμε στα πολιτικά ενώ για την Ελλάδα μας θα ήταν καλό να έχουμε αυτές τις δημόσιες σχέσεις και τίποτε άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ζούλιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση