GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ η Κωνσταντοπούλου: «Θα διπλασιάσουμε τα ποσοστά μας, καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ...»

Την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα που πέτυχε η Πλεύση Ελευθερίας στις εκλογές της 21ης Μαϊου εξέφρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο...


Την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα που πέτυχε η Πλεύση Ελευθερίας στις εκλογές της 21ης Μαϊου εξέφρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο Mega.

«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Αυτό που λέω είναι ότι έγινε η αρχή και πάμε όχι απλώς για να αυξήσουμε δυνάμεις, αλλά για να διπλασιάσουμε τα ποσοστά μας. Εμείς πάμε για να προσφέρουμε κι όχι για να κερδίσουμε από την πολιτική».

Αναφορικά με τους στόχους του κόμματός της επεσήμανε: «Πηγαίνουμε κυρίως για να συγκροτήσουμε το υπόδειγμα της αντιπολίτευσης που λείπει. Εγώ αισθάνομαι ότι όλα αυτά τα χρόνια η κοινωνία δεν είχε υπεράσπιση. Εμείς απευθυνόμαστε ανοιχτά στην κοινωνία και για αυτό λέμε ότι δεν κοιτάμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά».

Τέλος, όσον αφορά την εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ η κα. Κωνσταντοπούλου είπε: «Δεν θα σχολιάσω κάτι που καταρρέει, την ώρα που φάνηκε ότι δεν στάθηκε στο ύψος των προσδοκιών. Μέσα στην Βουλή δεν υπήρχε αντιπολίτευση».


1 σχόλιο

  1. Αλλη συμπλεγματικη μαλακω.Στ'αρχιδια τους που τελειωσε μη αναστρεψιμα η Ελλαδα με αυτα τα πιρανχας.Εκει να κανουν αντιπολιτευση στην αντιπολιτευση.Και καλα το ΚΚΕ.Μια ζωη προδοτες,δεκανικια της αρχουσας δεξιας.Αντε και ο Γιανης,αντε και ο ξενερωτος Νικολακης.Εν τω μεταξυ,την Ζωη την ψηφισανε και κατι ακροδεξιοι και κατι τρελλαμενοι.Αντε να δω να κανει κολεγια με τον Νατσιο[και αυτος θα μπει] και να συννενοειται με τον Βελοπουλο.Αυτο θα πει "εκδικηση της γυφτιας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση