GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

300 ΑΤΟΜΑ! ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ συνελήφθη για πάρτι με ναρκωτικά σε πολυτελή βίλα στην Μύκονο...

Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν μετά από έφοδο αστυνομικών σε πολυτελή βίλα στη Μύκονο που είχε μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης, ε...


Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν μετά από έφοδο αστυνομικών σε πολυτελή βίλα στη Μύκονο που είχε μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης, ενώ συνελήφθησαν δέκα άτομα, ανάμεσα στα οποία κι ένας γνωστός επιχειρηματίας και συνέταιρος σε δημοφιλές νυχτερινό κέντρο στη Δυτική Αττική.

Ύστερα από πληροφορίες της ασφαλείας Μυκόνου πως σε πάρτι που θα λάμβανε χώρα στη βίλα και θα γινόταν εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους συμμετέχοντες στήθηκε επιχείρηση και το Σάββατο το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έφοδος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το εν λόγω πάρτι προβάλλονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο ινσταγκραμ με την ονομασία «butterfly». Μάλιστα ο οργανωτής απέκρυπτε από τους συμμετέχοντες την ακριβή τοποθεσία του πάρτι για λόγους ασφαλείας.

Το Σάββατο μέσω ανάρτησης αποκάλυψε τον ακριβή τόπο. Αμέσως ενημερώθηκε η εισαγγελία Σύρου η οποία έδωσε το «πράσινο φως» στους αστυνομικούς να κάνουν έφοδο στη πολυτελή βίλα ώστε να ελεγχθεί ο οργανωτής και οι συμμετέχοντες αλλά και να αποκαλυφθεί αν θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Από την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκαν χάπια, μικροποσότητες ναρκωτικών κυρίως κοκαΐνης καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.950 ευρώ.

Η αναφορά της Αστυνομίας αναφέρει:
«Περί ώρα 02:00 της 04/06/2023 , με την συνδρομή εκπροσώπου της δικαστικής εξουσίας, διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα: Από μεγάλη απόσταση ακούγονταν μετάδοση μουσικής σε πολύ δυνατή ένταση προερχόμενη από τον υπαίθριο χώρο της εκεί κατοικίας, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων. Κατά την είσοδο στον υπαίθριο – ανοιχτό χώρο της κατοικίας, διαπιστώθηκε να μεταδίδεται μουσική προερχόμενη από στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτές και ηχεία μεγάλου μεγέθους. Συναφώς, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν σε λειτουργία παλλόμενα φώτα διαφόρων χρωμάτων, φωτορυθμικά και λέιζερ, τα οποία είχαν εγκατασταθεί σε μεταλλικές ράγες, περιμετρικά του ανοιχτού χώρου της κατοικίας.

Επίσης, υπήρχαν κινητοί πάγκοι (μπαρ) επί των οποίων, γίνονταν επεξεργασία, διαχείριση και παρασκευή αλκοολούχων ποτών, κοκτέιλ και ροφημάτων, για τελική κατανάλωση από τους παρευρισκόμενους. Από τους ίδιους κινητούς πάγκους (μπαρ) διατίθονταν επίσης συσκευασμένα - εμφιαλωμένα ποτά και αναψυκτικά τα οποία είχαν μεταφερθεί στον εν λόγω χώρο για σερβίρισμα και τελική διάθεση. Η ως άνω επεξεργασία και διάθεση, γινόταν δίχως τήρηση των διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας των ποτών, κοκτέιλ και ροφημάτων που παρασκεύαζαν ή διαχειρίζονταν εκεί. Όλα τα ανωτέρω είχαν ως αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί, εν τοις πράγμασι, ο χώρος της κατοικίας, σε υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων – κέντρο διασκέδασης. Η ένταση του ήχου που εκπέμπονταν και το ύψος της συχνότητας ήταν τόσο μεγάλα, ώστε να προκαλείται διατάραξη της κοινής ησυχίας των περιοίκων, σε μεγάλη απόσταση από την εν λόγω κατοικία.

Κατά την προσέγγιση του χώρου και μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των αστυνομικών, η ένταση της μουσικής μειώθηκε αισθητά ενώ υπήρχε κινητικότητα τόσο στους θαμώνες όσο και στους εργαζομένους. Η ιδιότητά μας δηλώθηκε επίσημα και ξεκινήσαμε την έρευνα – έλεγχο. Εντός της βίλας υπήρχαν περί τα 300 άτομα, ως επί το πλείστον ελληνικής υπηκοότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση