GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με τον απαγχονισμό δύο αστυνομικών στην Κρήτη...

Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στο Λασίθι η είδηση της αυτοκτονίας δύο νεαρών ανδρών. Και οι δύο ήταν εν ενεργεία αστυνομικοί, γεγονός ...


Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στο Λασίθι η είδηση της αυτοκτονίας δύο νεαρών ανδρών. Και οι δύο ήταν εν ενεργεία αστυνομικοί, γεγονός που έχει κλονίσει τις τοπικές κοινωνίες του νομού αλλά και τους ένστολους οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας που έπληξε τις τάξεις τους.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, πρόκειται για δύο νέους άνδρες, συνομήλικους, ηλικίας 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν απαγχονισμένοι.

Ο ένας, 34 ετών βρέθηκε σε λιόφυτο στην περιοχή της Σητείας, ενώ ο δεύτερος - 35χρονος - εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του, στο Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου όπου έφτασε μόλις χθες, προκειμένου να υπηρετήσει σε υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσαν σε διαφορετικά τμήματα, ο ένας στο Λασίθι και ο άλλος στην Αττική. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι νέοι αυτοί άνθρωποι οδηγήθηκαν στην απελπισία και το απονενοημένο διάβημα.


Η οικογένεια της ΕΛΑΣ είναι συγκλονισμένη από το διπλό αυτό χτύπημα, των συναδέλφων τους που αποφάσισαν να κόψουν το νήμα της ζωής τους.

Στις τοπικές Αρχές επικρατεί αναστάτωση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της διπλής αυτής τραγωδίας.
Πηγές: cretalive, cretapost, flashnews,ekriti

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση