GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΩ από τη γαλλική πρεσβεία! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 17χρονου Nahel...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη γαλλική πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν διάφ...


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη γαλλική πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν διάφορες οργανώσεις και συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου για τον θάνατο του 17χρονου Ναέλ στη Γαλλία από τα πυρά αστυνομικού. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της Αθήνας.
Στη σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ μπροστά στο κτίριο της πρεσβείας υπάρχουν κλούβες των ΜΑΤ.

Λόγω της συγκέντρωσης πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας ενώ έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής.
Συγκέντρωση και της ΚΝΕ
Νωρίτερα συγκέντρωση πραγματοποίησε και η ΚΝΕ.
Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, κρατούσαν πανό που έγραφε «φτώχεια εξαθλίωση καταστολή, ο καπιταλισμός δολοφονεί, αλληλεγγύη στο λαό και την νεολαία της Γαλλίας» στα ελληνικά και στα γαλλικά.

Επίσης φώναξαν συνθήματα όπως «Φτώχεια βαρβαρότητα και καταστολή το σύστημα της σήψης δολοφονεί» και «από την Ελλάδα μέχρι τη Γαλλία η πάλη των λαών γράφει ιστορία».

Αντίστοιχες συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται και στο γαλλικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση