GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ! «ΕΙΝΑΙ μεγάλος τσίφτης και καραμπουζουκλής ο Μητσοτάκης...»

Δημήτρης Κ. Τζανακάκης (Και γαμώ τους μάγκες είναι ο Κούλης και αν διαφωνείτε πείτε μου το!...  | Ευχαριστώ την αγαπημένη μου που μου το έστ...


Δημήτρης Κ. Τζανακάκης
(Και γαμώ τους μάγκες είναι ο Κούλης και αν διαφωνείτε πείτε μου το!... 
| Ευχαριστώ την αγαπημένη μου που μου το έστειλε… Υποκλίνομαι! -Δ.Τζ.)

>| Μητσοτάκη, μπορεί να είσαι ηλίθιος, βλάκας, διεφθαρμένος, μινάρας, στόκος, νάρκισσος, τρόμπας, λεχρίτης, υπόσκομος, δολοφόνος, εμπρηστής, αλήτης, σκατόψυχος και άλλα πολλά, αλλά είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ και σου βγάζω το καπέλο…
-Γιατί σε 4 χρόνια φόρεσες μάσκες σε 10.000.000 ηλίθιους.
-Γιατί σε 4 χρόνια έκλεισες σπίτι 10.000.000 ηλίθιους για 1 χρόνο έκλεισες χιλιάδες επιχειρήσεις, δημιούργησες χιλιάδες ανέργους και όμως σε χειροκροτούσαν όλοι και σε λέγαν στρατηγό…
-Γιατί σε 4 χρόνια έκανες 10.000.000 ηλίθιους να βάλουν στη μύτη τους 200 φορές ο καθένας μια μπατονέτα…
-Γιατί σε 4 χρόνια, έπεισες 8.000.000 ηλίθιους να εμβολιαστούν με 3, 4 και 5 τοξικά σκευάσματα και να γίνουν πειραματόζωα, έτσι για να δει κάτι ο Μπουρλάς...
-Γιατί έπεισες 10.000.000 οτι υπάρχει πανδημία..
-Γιατί σε 3 χρόνια σκότωσες πάνω απο 50.000 ανθρώπους στις ΜΕΘ απο τοξικά σκευάσματα, λανθασμένες αγωγές και ταλαιπωρία και δεν έγινε απολύτως τίποτα.
-Γιατί έβγαλες νόμο για το "ανεύθυνο" λέει, όλου του κυκλώματος.
-Γιατί σε 4 χρόνια κατέστρεψες εκατοντάδες χιλιάδες ηλίθιους με σοβάρες ανεπιθύμητες ενέργειες και δεν έγινε απολύτως τίποτα,γιατί ο ηλίθιος δεν μπορεί να αποδείξει ότι του φταίει το τσίμπημα
-Γιατί κατάφερες να μη γνωρίζουν οι ηλίθιοι που σε ακολουθούν, ότι τα χρέη της ΝΔ για το 2022, ανήλθαν στα € 430 εκατομμύρια, παγκόσμιο ρεκόρ όλων των εποχών για κόμματα δυτικού τύπου, (χρέος που κάποια στιγμή θα το μετακυλίσεις στις πλάτες μας) και ωστόσο η δικαιοσύνη σου, ξεσπιτώνει τον κοσμάκη, ακόμη και τα "δικά σου παιδιά", για οφειλή από € 500.
-Γιατί σε 4 χρόνια έκαψες πάνω απο 2.000.000 στρέμματα σε Εύβοια, Αττική, Πελοπόννησο, Μακεδονία, Θράκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Στερεά Ελλάδα, Χίο, Κω.. και δεν έγινε τίποτα.
-Γιατί κατάφερες να μην ανανεώσεις τον πυροσβεστικό στόλο, να σκοτώνεις κόσμο με καναντέρ που αλλού τα έχουν στα μουσεία και μετά να περίλυπος να πηγαίνεις στις κηδείες τους και να μη βρίσκεται ένα γιαούρτι στον αέρα κι ας είναι άστοχο.
-Γιατί κατάφερες να καούν στρατιωτικές αποθήκες με οπλισμό, ώστε να κρύψεις τι έχεις στείλει στον φιλαράκο σου τον κλόουν, που με την σειρά του, τα πούλησε σε τριτοκοσμικούς και τα κέρδη μισά-μισά, ξέρεις εσύ.
-Γιατί κατάφερες, ενώ είχαμε το πάνω χέρι στους εξοπλισμούς, και στρατιωτική υπεροχή, για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, εν τούτοις να μας προετοιμάζεις για εθνικές υποχωρήσεις, χάριν της ...δίκαιης διευθέτησης της διαφοράς με τους απέναντι,μιας διαφοράς ανύπαρκτης κατά το Διεθνές Δίκαιο, υπαρκτής όμως για τα δικά σου μιζοδεδομένα, αφού όλο και κάποιο δωράκι θα υπάρξει απ' τον σουλτάνο, άσχετα αν ενίοτε σου ρίχνει και κανά μπινελίκι, έτσι για ξεκάρφωμα.
-Γιατί έπεισες τους ηλίθιους που σε ψηφίζουν, οτι τις φωτιές τις βάζουν κάτι γριές που καίνε χόρτα και κάτι ηλίθιοι που πετάνε κάτω αναμμένες γόπες αλλά κυρίως γιατί υπάρχει ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ και ΚΡΙΣΗ.κι όχι ότι τις βάζεις εσύ, που έχεις λιώσει το κράτος στη διαπλοκή με το υπόλοιπο gamosogo και τα πλοκάμια του, να έχει κάψει τη χώρα ολόκληρη και να την έχετε γεμίσει ανεμογεννήτριες της siemens πάνω στα αποκαΐδια που δημιούργησε το επιτελικό κράτος σου, διότι οραματίζεσαι λέει, να κάνεις τη χώρα μπαταρία της Ευρώπης. Και δε καταλαβαίνεις ρε στόκε, ότι την μπαταρία όταν τελειώσει, την πετάνε στους κάδους ΑΦΗΣ, όπως θα πετάξουν και σένα, όταν τους τελειώσεις την δουλειά.
-Γιατί για τον σκοπό σου, εμπόδισες τον κόσμο να σβήσει φωτιές, με το πρόσχημα "μη χαθούν ζωές", λες και δάσος και ζώα δεν είναι ζωές αλλά ...παρελκόμενα και την έφαγαν την παραμύθα εκεί στην Εύβοια όπου διέπρεψες.
Ούτε και ζήτησες βοήθεια από τον Ρώσο, γιατί είναι εισβολέας, είπες (ενώ ο Τούρκος που σου κρατάει τη μισή Κύπρο, είναι προσκοπάκι) αλλά έτσι κι αλλιώς δεν σε βόλευε να σου σβήσουν τις πυρκαγιές, και να σου χαλάσουν τα αιολικά πάρκα.
-Γιατί έπεισες τους ηλίθιους ότι τιμωρείς με εξοντωτικές ποινές, τους βασανιστές ή κακοποιητές ζώων, αλλά εσύ που τα ψήνεις στο κάρβουνο, φταίει που δεν καθαρίσαμε.
-Γιατί σε 2 μήνες, έπεισες μερικά εκατομμύρια ψώνια να κατεβάσουν τη ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό δίπλωμα οδήγησης γιατί είναι τρεμπανάλ και λούμπεν να τα έχεις σε φυσική μορφή..
-Γιατί το Σεπτέμβριο στο όνομα της προόδου θα πείσεις τη συντριπτική πλειοψηφία των ηλιθίων να πάει να δώσει 10 ευρώ για να πάρει τη νέα ψηφιακή ταυτότητα που θα γίνει το εισητήριο χωρίς επιστροφή για την πολυπόθητη δυστοπική κοινωνία...
-Γιατί μας έριξες τη φόλα του αποδιοπομπαίου Μηταράκη,
και λίγο το αυτάκι του Πατούλη για τις ζεϊμπεκιές σε μέρα πένθους και ορίστε, την μασούλησαν τη φόλα τα δικά σου και όλα καλά.
Είσαι μεγάλος τσίφτης και καραμπουζουκλής ρε Μητσοτάκη, είσαι ο Τζον Τάραμας της πολιτικής εξαπάτησης, παιχτούρα άπαικτη απ' το πάνω ράφι, άστο αγόρι μου μέσα πάει και παρότι θα σου ευχόμουν μία ξαφνικίτιδα αύριο πρωί στον καφέ, δε θα το κάνω γιατί πρέπει να κυβερνήσεις κι άλλα πολλά χρόνια, για να δούμε πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο θλιβερός νεο-ιθαγενής για να φτάσει στον απόλυτο πάτο της ιστορικής του ανυπαρξίας..
|||||

2 σχόλια

  1. Φιλεναδα,ή ειμαστε εθελοδουλοι ραγιαδες ή δεν ειμαστε.Τυφλα να εχει ο Μαζοχ.Και σιγα μην βαλουμε το μυαλο μας να σκεφτει,με τί εχουμε να κανουμε.Σε λιγο θα γραψουμε το ονομα μας στο κινητο για να το θυμομαστε.Και κατι δυσαρεστο:Μαθηματικως,ο πατος απο το βαρελι του ξεπεσμου μας τεινει στο απειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος δεν γνωρίζει όσα συμβαίνουν και όσα ακόμη πολύ άσχημα θα έρθουν, είναι φοβισμένος, άνεργος, αγάμητος, δεν έχει χρήματα να καλύψει τις υποχρεώσεις του. Η συνήθεια είναι δεύτερη φύση, δες στα ντοκυμαντέρ τους κρατούμενος να γελούν, να συνεχίζουν την καθημερινή τους ρουτίνα, στην Αρμενία ο κόσμος συνήθισε στον πόλεμο, το θύμα αγκιστρώνετε από τον θύτη του, τον κακοποιητή του. Οσο το ταίζεις το θηρίο γίνετε πιό δυνατό, ο κούλης θα εδραιωθεί, ελέγχει τα πάντα και τους πάντες πλέον, εξαφανίζει τους μελλοντικούς εχθρούς του: καραμανλή, σαμαρά, βαγγέλας, μηταράκης, αβραμόπουλος, πατούλης, έπετε ο αθανασίου ........ Θα βγάλει πολλές τετραετίες ακόμη και θα φέρει και βασιλιά οπότε μεγαλοαπαταιώνες, βασιλικές οικογένειες κλπ θα του είναι καταυποχρεωμένες και θα τον στηρίζουν

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση