GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέφανος Τζουμάκας: Οργανωμένες οι πυρπολήσεις... θέλουν να κάνουν ανεμογεννήτριες & φωτοβολταϊκά!

Μαριάννα Τσήπα Φωτιές στο πολιτικό σύστημα - και στον ΣΥΡΙΖΑ -, άναψε ο...

Μαριάννα Τσήπα
Φωτιές στο πολιτικό σύστημα -και στον ΣΥΡΙΖΑ-, άναψε ο... Στέφανος Τζουμάκας, υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις φωτιές που καίνε σε Αττική, Βοιωτία και Κορινθία, μίλησε ξεκάθαρα, με τόλμη απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα κι έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο... για εμπρησμούς που στοχεύουν στην αλλαγή της χρήσης γης κι έγινε πλέον το "κόκκινο πανί" για όλο το σύστημα!
Είπε μεταξύ άλλων:
«Ούτε 10% των πυρκαγιών δεν είναι από αμέλεια. Είναι οργανωμένες οι πυρπολήσεις που στοχεύουν σε περιοχές που έχουν ενδιαφέρον να αλλάξει χρήση η γης. Εμπρησμοί στα περιαστικά δάση στην πόλη και στα νησιά … Δάσος και δασική έκταση δεν επιτρέπεται αλλαγή χρήσης γης … Είδατε στον Καναδά τις πυρκαγιές; Ε πρέπει να κάνουν φωτοβολταϊκά, ξέρω τι σας λέω. Εκατομμύρια εκτάρια. Είδατε στην Καλιφόρνια; Ομοίως. Γιατί στα Δερβενοχώρια; Εκεί δεν είναι τόσο πολύ για τα οικόπεδα. Είναι γιατί θέλουν να κάνουν ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά. Είναι διπλό το έργο, αλλαγή χρήσης γης, οικόπεδα, ξενοδοχεία και η νέα υπόθεση της ενέργειας. Πυρπολούν περιοχές»

2 σχόλια

  1. Ένας εκ των υποψηφίων αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ είπε την αλήθεια. Οι υπόλοιποι;
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αντι να μαζεψουν καποιοι,ολα τα ντοκουμεντα[παρα πολυ απλο],να βγουνε να τους κραζουν[Βελοπουλος που λεει τετοια,Σπαρτιατες μπας και δειξουν οτι δεν ειναι μουσαντενιοι]θα αρχισουν,να οι ψεκες κλπ.Και καποιος να πει σ'αυτους τους αλιτηριους βρωμοεργολαβους,οτι πιο ευκολα και φτηνα "φυτευεις"ανεμογεννητριες σε καμενη γη,γιατι ουτε δεντρα κοβεις ουτε πολλες διατυπωσεις εχεις.Και στους κοπριτες του Κουλη,πρωτα καιμε και μετα δινουμε αδεια,γιατι τωρα ειναι:τί κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση