GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ!" ΝΕΕΣ ΒΟΜΒΕΣ Τζουμάκα κατά Κασσελάκη...

Νέες βόμβες ετοιμάζεται να ρίξει κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο Στέφανος Τζουμάκας. Ηδη το ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη θυελλώδη συνεδρίασ...

Νέες βόμβες ετοιμάζεται να ρίξει κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο Στέφανος Τζουμάκας. Ηδη το ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την Τρίτη φέρεται να χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα θέτοντας μάλιστα ευθέως θέμα απομάκρυνσης του κ. Κασσελάκη -μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών- και ανάδειξης νέας ηγεσίας. Σήμερα το πρωί μάλιστα στις 8.00 ο κ. Τζουμάκας είναι καλεσμένος στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή των  Δ. Οικονόμου και τον Ά. Παυλόπουλου.

3 σχόλια

  1. Επειδή ο συμπαθής κατά τα άλλα Τζουμάκας κατετάγη δυστυχώς τελευταίος και καταϊδρωμένος στις εσωκομματικές, δεν μπορεί ν' αποκαλείται "ηγετικό στέλεχος" του ΣΥΡΙΖΑ.
    Ασχέτως αν γίνεται της Τατιάνας το κάγκελο στο εσωτερικό του κόμματος, προσωπικά αποκλείω να στηριχθεί αυτή η πρόταση. Θα 'ναι σαν να φτύνουν κατάμουτρα όσους τον ψήφισαν.
    Μόνο αν είχε γίνει εκτεταμένη νοθεία στις εσωκομματικές και βεβαίως αυτό μπορούσε ν' αποδειχθεί, θα έδιωχναν τον Κασσελάκη.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν φαρσοκωμωδία ξεκίνησε η Κασσελακιάδα αλλά θα καταλήξει σαν τραγωδία για το ΣΥΡΙΖΑ. Κενός πολιτικού περιεχομένου, προκλητικός και διχαστικός, με παρελθόν που δεν ταιριάζει καθόλου με τις αριστερές ιδέες, το μόνο που έχει να επιδείξει ο Κασσελάκης είναι lifestyle και πινελιές "μοντερνισμού" !!
    Δε μένει άλλος δρόμος για Τζουμάκα, Τσακαλώτο, Αχτσιόγλου κλπ. παρά να γίνουν πολιτικοί μετανάστες. Σκληρό αλλά μπορεί να έχει και μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο αμα φτισουν τα μουτρα τους μπορει να βρουν τον δρομο -που ψαχνουν. Το βαθος της πολιτικης τους ειναι μεχρι να ριξουν τον μητσοτσκη..Αριστερα!!!!!!!!!! τι δουλια εχει αυτο το μορφωμα με τις αξιες της αριστερας . Θα μας κανει ο Γαβαλας σεμηναρια πολιτικης οικονομιας. εκεινο παλι που μας βγαζει απο τα ρουχαμας ειναι το τι δουλια εχει ο Αποστολακης με αυτους μη μπω τιποτα. αυτα ειναι ανικουστα πραγματα που διχνουν ποσο
    εχου διαφθηρει την ελληνικη κοινωνια την νεολαια με συγκεκρυμενα εργα και στοχους μακροπροθεσμους. ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΟΙ αριστεροι ξερουν πολυ καλα που το πανε τα γερακια περα απο τον αταλαντικο ξερουν και τις μεθοδουσ του. Σε κανενα ΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ λευκη επιταγη. ελπιζω ο βλαδημηρος να τους βαλει στηνθεσι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση