GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΦΕΥΓΕΙ η κατάσταση στη Μέση Ανατολή! Η ΥΕΜΕΝΗ κήρυξε (επίσημα) τον πόλεμο στο Ισραήλ...

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται επικίνδυνα, καθώς πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι η Υεμένη κήρυξε τον πόλεμο στο Ισραήλ. Την ανακοί...


Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται επικίνδυνα, καθώς πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι η Υεμένη κήρυξε τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε ο εκπρόσωπος του στρατού της χώρας αναφέροντας: «Εμείς, από αίσθημα θρησκευτικής, ηθικής, ανθρωπιστικής και εθνικής ευθύνης, και ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα του λαού μας της Υεμένης και στα αιτήματα των ελεύθερων λαών, και για να παράσχουμε ανακούφιση στον καταπιεσμένο λαό μας στη Γάζα, θεωρήσαμε απαραίτητο οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης να εκτελέσουν το καθήκον τους, στηριζόμενες στον Θεό και στη νίκη επί της ιστορικής καταπίεσης του αγαπητού παλαιστινιακού λαού».

Όπως αναφέρει και το δίκτυο Al Masirah, έγινε ενημέρωση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης εκτόξευσαν βαλλιστικούς πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον του Ισραήλ. Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης ανέφερε ότι «η επιχείρηση αυτή είναι η τρίτη που διεξάγεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης για την υποστήριξη του παλαιστινιακού λαού».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «η θέση του λαού της Υεμένης απέναντι στο παλαιστινιακό ζήτημα είναι σταθερή στο ότι ο παλαιστινιακός λαός έχει το πλήρες δικαίωμα στην αυτοάμυνα και στην απόκτηση όλων των δικαιωμάτων του. Η συνέχιση της διάπραξης εγκλημάτων και σφαγών από την εχθρική οντότητα εναντίον του λαού της Λωρίδας της Γάζας και ολόκληρης της Παλαιστίνης αποσταθεροποιεί την περιοχή και διευρύνει τον κύκλο των συγκρούσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση