GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ψευδής «νίκη» επί ενός νοσοκομείου... ενόψει της ταπεινωτικής ήττας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Νίκη επί ενός νοσοκομείου: Καθώς η αποτυχημένη χερσαία εισβολή των...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Νίκη επί ενός νοσοκομείου: Καθώς η αποτυχημένη χερσαία εισβολή των...

δυνάμεων IOF προχωρούσε,
η καταρρέουσα σιωνιστική οντότητα έκανε το Νοσοκομείο Αλ Σίφα
τον πρωταρχικό στόχο της ξέφρενης προπαγανδιστικής εκστρατείας της.
Οι Σιωνιστές θέλουν να παρουσιάσουν πως η κατάληψη του νοσοκομείου
των ασθενών και εκτοπισμένων Γάζας, των γιατρών & νοσηλευτικού προσωπικού
σημαίνει την πτώση της Γάζας.»
Francesca Quibla

Η φίλη και συντρόφισσα Francesca Quibla, αποδομεί την προπαγάνδα των σιωναζί.
Μια ψευδής «νίκη» επί ενός νοσοκομείου που επιδιώκει να δημιουργήσει απατηλά αποτελέσματα για τη σιωνιστική οντότητα, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει επιτύχει κανέναν στόχο στην απάντησή της στην επίθεση της 7ης Οκτώβρη.
Επιπλέον, το σιωνιστικό/ναζιστικό κατοχικό καθεστώς επιδιώκει ν' αποθαρρύνει τους Παλαιστινίους, κάνοντας τους να πιστεύουν λανθασμένα ότι η πτώση του νοσοκομείου είναι ένα πλήγμα στην Αντίσταση, για να προωθήσουν τους πραγματικούς στόχους τους να εκτοπίσουν Παλαιστίνιους από τα εδάφη τους.
Αυτή η εξαπάτηση δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα, καθώς αυτά τα κραυγαλέα ψέματα με "νίκες" κατά των νοσοκομείων και των αμάχων, που ενισχύθηκαν και στηρίζονται από την αμερικανική κυβέρνηση, έχουν απομυθοποιηθεί ξανά και ξανά από την Αντίσταση.
Το ηρωικό προσωπικό του νοσοκομείου δεσμεύτηκε να συνεχίσει το ιατρικό του καθήκον.
Η Αντίσταση κατέστησε σαφές ότι, στρατηγικά και στρατιωτικά, το νοσοκομείο δεν ήταν και δεν είναι "σημείο" αντίστασης στους εισβολείς, όπως επίσης η ανατίναξη της Παλαιστινιακής Βουλής στη Γάζα -την οποία οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες, με το αζημίωτο φυσικά, αποκαλούν Βουλή της Χαμάς.
Αυτές οι "επιθέσεις νίκης" των σιωναζί είναι απλώς μια πράξεις απόγνωσης, που αντικατοπτρίζουν την αδυναμία τους να επιτύχουν σημαντικούς στρατιωτικούς στόχους ενόψει της ταπεινωτικής ήττας.
Η αιματοβαμμένη επίθεση των σιωναζί στο νοσοκομείο δεν είναι νίκη και ενισχύουν την αποφασιστικότητα για Αντίσταση.
Δεν είναι οι φυσικές κοινωνικές και πολιτικές δομές που καθορίζουν τη νίκη ή την ήττα, ειδικά όταν αυτές οι δομές (νοσοκομείο, Βουλή), δεν αποτελούσαν θέσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης, αλλά η άφθαρτη θέληση ενός λαού που αγωνίζεται για Αξιοπρέπεια και Απελευθέρωση.

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση