GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΣΡΑΗΛ! ΥΠΟΥΡΓΟΣ απειλεί τον Νετανιάχου ότι θα τον ρίξει αν σταματήσει τον πόλεμο στη Γάζα...

Με αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό του Μπενιαμιν Νετανιάχου εάν δεν συνεχιστεί ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας μετά τη λήξη της ολιγ...


Με αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό του Μπενιαμιν Νετανιάχου εάν δεν συνεχιστεί ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας μετά τη λήξη της ολιγοήμερης εκεχειρίας με τη Χαμάς, απείλησε χθες Τρίτη (28/11) ο υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ, ο Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ.

«Τερματισμός του πολέμου = Διάλυση της κυβέρνησης», έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).  Το ακροδεξιό κόμμα «Οτσμά Γεχουντίτ», του οποίου ηγείται ο Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, εκπροσωπείται από τρεις υπουργούς στην κυβέρνηση Νετανιάχου και κατέχει συνολικά έξι έδρες στο ισραηλινό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, εφόσον η κυβέρνηση Νετανιάχου εξακολουθήσει να έχει την υποστήριξη του κόμματος «Εθνική Ενότητα» του Μπένι Γκαντς, θα αντέξει ενδεχόμενη αποχώρηση του Μπεν Γκβιρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση