GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ! ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ στον 18χρονο για "απόπειρα ανθρωποκτονίας"...

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 18χρονου που ομολόγησε την εμπλοκή του στον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, κατά τη διάρκει...


Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 18χρονου που ομολόγησε την εμπλοκή του στον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην περιοχή του Ρέντη, την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες.

Επιπλέον, ο 18χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για διατάραξη οικιακής ειρήνης από κοινού, βιαιοπραγία από κοινού, κατοχή βεγγαλικών, κροτίδων και γενικά εύφλεκτων υλικών από κοινού.

Παράλληλα, ασκήθηκε δίωξη κατά αγνώστων δραστών για ηθική αυτουργία στις εν λόγω πράξεις. Σημειώνεται πως όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση