GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ της Χαμάς: «ΚΑΜΙΑ νέα απελευθέρωση ομήρων χωρίς πλήρη κατάπαυση του πυρός!»

Στη δήλωση ότι η Χαμάς δεν θα συμφωνήσει στην απελευθέρωση επιπλέον ομήρων χωρίς συνολική κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση όλων των ...


Στη δήλωση ότι η Χαμάς δεν θα συμφωνήσει στην απελευθέρωση επιπλέον ομήρων χωρίς συνολική κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση όλων των Παλαιστινίων κρατουμένων, προέβη ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της παλαιστινιακής οργάνωσης, Saleh al-Arouri, ενώ παράλληλα το Ισραήλ επεκτείνει τους βομβαρδισμούς του και στη Νότια Γάζα.

Μάλιστα σε συνέντευξή του στο Al Jazeera, ο al-Arouri ανέφερε επίσης ότι επί του παρόντος δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις για εκεχειρία. «Το Ισραήλ έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να ανανεώσει τις επαφές για ανταλλαγή κρατουμένων με βάση νέους όρους».

«Το Ισραήλ επιμένει ότι εξακολουθούμε να έχουμε γυναίκες και παιδιά, παρόλο που διευκρινίσαμε ότι παραδώσαμε όλες τις γυναίκες και τα παιδιά και τώρα έχουν απομείνει μόνο άνδρες και στρατιώτες. Οι ενήλικες που έχουμε, από τη δική μας οπτική γωνία, έχουν υπηρετήσει στο στρατό και ορισμένοι από αυτούς εξακολουθούν να είναι σε εφεδρική υπηρεσία», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση