GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΝΩ από 500.000 νεκροί υπάρχουν στους εκλογικούς καταλόγους!

Patriotiko.gr Θοδωρής Λιβάνιος: Περίπου 500.000 νεκροί θα διαγραφούν μετά τις ευρωεκλογές από τους εκλογικούς καταλόγους – Κυρίως μετανάστες...


Patriotiko.gr
Θοδωρής Λιβάνιος: Περίπου 500.000 νεκροί θα διαγραφούν μετά τις ευρωεκλογές από τους εκλογικούς καταλόγους – Κυρίως μετανάστες που δεν έχει δηλωθεί ο θάνατός τους! 
Στους εκλογικούς καταλόγους υπάρχουν ως εγγεγραμμένοι περίπου 500 έως 600.000 άτομα που έχουν αποβιώσει. Πρόκειται στη συντριπτική τους πλειοψηφία για μετανάστες των οποίων ο θάνατος δεν έχει δηλωθεί στα ελληνικά δημοτολόγια και έτσι παραμένουν στους καταλόγους, έως ότου συμπληρωθεί το 116 έτος από την ημέρα της γέννησής τους, οπότε διαγράφονται αυτόματα. 
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού Action 24. 
Σύμφωνα με τον κ. Λιβάνιο, η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων θα ξεκινήσει μετά τις ευρωεκλογές με στόχο να υπάρξει πραγματική απεικόνιση του εκλογικού σώματος και του ποσοστού συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση