GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΜΠΟΥΣ ΤΕΡΙΜ! Αυτή είναι η κόρη του νέου προπονητή του ΠΑΟ που «τον ακολουθεί» παντού...

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση πως ο Παναθηναϊκός παίρνει διαζύγιο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η επιβεβαίωση ότι νέος προπονητής είναι ο Τούρκο...

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση πως ο Παναθηναϊκός παίρνει διαζύγιο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η επιβεβαίωση ότι νέος προπονητής είναι ο Τούρκος Φατίχ Τερίμ.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» προχώρησε στα μέσα της σεζόν και με την ομάδα στο -1 από την κορυφή, στην αντικατάσταση του Σέρβου προπονητή με τον Φατίχ Τερίμ να αποτελεί τον εκλεκτό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, όπως αποκάλυψαν από το πρωί της Τρίτης στη Τουρκία.

Την ίδια ώρα, η κόρη του Τερίμ, η Μπους Τερίμ, ακολούθησε στο instagram στην ομάδα του Παναθηναϊκού, κάτι που επιβεβαίωσε πριν την επίσημη ανακοίνωση ότι ο πατέρας της αναλαμβάνει ρόλο.

Τερίμ: «Είναι αλήθεια, συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό»
«Ναι, είναι αλήθεια. Συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό. Τα βρήκαμε χθες. Θα ταξιδέψω στην Ελλάδα αύριο και θα βρίσκομαι στην προπόνηση το απόγευμα», ανέφερε ο Τούρκος προπονητής.

1 σχόλιο

  1. Facing a protective order can be a challenging situation, and it's crucial to approach it with the right strategy and legal guidance. Defending against a protective order in Virginia requires a thorough understanding of the legal process and a strong defense tailored to your specific circumstances.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση