GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΤΗΝΩΔΙΑ! "ΕΚΠΛΗΞΗ" θα προκαλέσει η αποκάλυψη του δράστη στην Αράχωβα...

Η αποκάλυψη του δράστη του βιασμού του σκύλου θα προκαλέσει έκπληξη καταγγέλουν φιλοζωικά σωματεία — Και δεύτερο περιστατικό βίας με θύμα οι...


Η αποκάλυψη του δράστη του βιασμού του σκύλου θα προκαλέσει έκπληξη καταγγέλουν φιλοζωικά σωματεία — Και δεύτερο περιστατικό βίας με θύμα οικογένεια αρκούδων!

Η απάνθρωπη εγκληματική πράξη στην Αράχωβα, με θύμα έναν σκύλο ράτσας Χάσκι τον οποίο βίασε με αιχμηρό αντικείμενο άγνωστος… μέχρι στιγμής, ενδέχεται να προκαλέσει σοκ απο την αποκάλυψη του δράστη, σύμφωνα με καταγγελίες φιλοζωικών σωματείων.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να καταθέσει ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει στις αρχές, καθώς βρίσκεται υπό καθεστώς φόβου. Πηγές, αναφέρουν πως η αποκάλυψη του δράστη του βιασμού του σκύλου, θα προκαλέσει έκπληξη όχι μόνο στην τοπική κοινωνία, αλλά και στην κοινή γνώμη της χώρας.

Την ίδια ώρα καταγγέλεται πως υπάρχει συγκάληψη του περιστατικού, καθώς μαγαζιά κατέβασαν τις κάμερες ασφαλείας για να μη φανεί το πρόσωπο του δράστη.
Ο άτυχος σκύλος, που άκουγε στο όνομα Όλιβερ, είχε βγει για βόλτα το βράδυ της Κυριακής, χωρίς ποτέ να επιστρέψει στο σπίτι του ιδιοκτήτη του. Μετά από ώρες αναζητήσεων, το άτυχο ζώο, βρέθηκε αιμόφυρτο και με σπασμένα πλευρά.

Άμεσα μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, αλλά παρά τις προσπάθειες να το κρατήσει στην ζωή, το άτυχο χάσκι πέθανε. Ζητήθηκε πραγματογνωμοσύνη του νεκρού ζώου συντροφιάς από την διεύθυνση κτηνιατρικής υπηρεσίας Βοιωτίας. Η κακοποίηση του ζώου σοκάρει. Ο Όλιβερ έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε τα πλευρά του σπασμένα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Και δεύτερο αποτρόπαιο περιστατικό με θύμα οικογένεια αρκούδων
Στην Καστοριά αυτή τη φορά πυροβόλησαν και σκότωσαν μαμά αρκούδα και τα μωρά της, μάλιστα μέσα σε προστατευόμενο χώρο.

Μία αρκούδα και τα δύο της αρκουδάκια που ακόμη θήλαζαν, δολοφόνησαν άγνωστοι ανάμεσα στην Πλαγιά Κόνιτσας και το Επταχώρι Καστοριάς, στο 106ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Κοζάνης. Για την κτηνωδία ενημερώθηκαν αρχικά χθες μέλη της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Αρκτούρος» που έσπευσαν στο σημείο όπου ήταν ορατά τα νεκρά ζώα, ακόμη και από τον δρόμο.
«Πυροβόλησαν πρώτα την μαμά- αρκούδα και μετά τα δύο μικρά που ήταν φετινής γέννας, μάλλον της περασμένης άνοιξης και ακόμη θήλαζαν όπως φαίνεται και από τις θηλές της αρκούδας» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνεργάτης του «Αρκτούρου» Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος ειδοποιήθηκε για το περιστατικό, μαζί με το δασαρχείο και την περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ».

1 σχόλιο

  1. Δεν φτάνει που λογοκρίνετε τα σχόλια, λογοκρίνετε και τις ειδήσεις! Άφαντη για σας η κατακρεούργηση της άτυχης γυναίκας από σκυλιά στην Θεσ/κη! Παίρνετε άριστα στην αντικειμενικότητα, εύγε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση