GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος της Κούβας χαρακτηρίζει το Ισραήλ "κράτος τρομοκράτη"...

Ο πρόεδρος της Κούβας Μιγκέλ Ντίας Κανέλ  αποκάλεσε το κράτος του...

Ο πρόεδρος της Κούβας Μιγκέλ Ντίας Κανέλ  αποκάλεσε το κράτος του... Ισραήλ "τρομοκράτη", ενώ κατήγγειλε την ατιμωρησία του στη  γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας.

Τα ψέματα της σύγκρουσης: Η επίθεση του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης είναι επίσης μια επίθεση των μέσων ενημέρωσης.

Οι ηθοποιοί Σούζαν Σάραντον και Μελίσα Μπαρέρα απολύθηκαν επειδή υποστήριξαν την Παλαιστίνη.

Η καταγγελία του προέδρου της Κούβας όπου χαρακτήρισε το κράτος του Ισραήλ τρομοκράτη προήλθε από το προφίλ του στο κοινωνικό δίκτυο Χ.

Η γενοκτονία που διαπράττει το τρομοκρατικό κράτος του Ισραήλ στη Γάζα αποτελεί εξευτελισμό για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Πόσο καιρό θα διαρκεί η ατιμωρησία, πόσο καιρό θα είναι ανοιχτός ο δρόμος για τη δολοφονία; Η Κούβα, που ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στους αδιάφορους, υψώνει ξανά και ξανά τη φωνή της για την Παλαιστίνη".

 El genocidio que comete el estado terrorista de Israel en Gaza es una humillación para toda la humanidad. ¿Hasta cuándo la impunidad, hasta cuándo la vía libre para asesinar? #Cuba, que jamás estará entre los indiferentes, alza su voz por Palestina una y otra vez.#FreePalestine pic.twitter.com/hTH2vxbJZS

Πηγή: venezuela-news.com

"prensa-rebelde"

🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Τelegram  👉 https://t.me/prensarebeldeg

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση