GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βενεζουέλα απορρίπτει την κυνική δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ σχετικά με την απενεργοποίηση τρομοκρατικών επιχειρήσεων στη χώρα...

Η κυβέρνηση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας απορρίπτει...

Η κυβέρνηση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας απορρίπτει... κατηγορηματικά την κυνική δήλωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχετικά με την πρόσφατη απενεργοποίηση τρομοκρατικών επιχειρήσεων που επιχείρησαν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και να προκαλέσουν βίαια επεισόδια.
Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει χάσει την ηθική της πυξίδα. Από τη μία πλευρά, επιδιώκει να καταδικάζει τη Βενεζουέλα για τη ανάλειψη ενεργειών στο πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων για τη διατήρηση της ειρήνης, ενώ από την άλλη πλευρά συλλαμβάνει πραγματικά ειρηνικούς διαδηλωτές κατά της γενοκτονίας στη Γάζα και προσπαθεί να περιορίσει την ελευθερία της έκφρασής.
Με μια τέτοια έλλειψη συνοχής, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ουάσινγκτον υποστηρίζει τους αρχιτέκτονες των ματαιωμένων τρομοκρατικών επιχειρήσεων στη Βενεζουέλα και μάλιστα ενεργεί ως συνεργός.
Η υπεράσπιση αυτών των αποσταθεροποιητικών ενεργειών ενθαρρύνει τη βία και υπονομεύει την ομαλή εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας του 2024. Ωστόσο, η αποφασιστική δράση της Γενικής Εισαγγελίας, των αρμόδιων αρχών, καθώς και η δημοκρατική πεποίθηση του λαού της Βενεζουέλας, είναι και θα είναι η επαρκής εγγύηση της εκλογικής μας διαδικασίας, η οποία, παρά τις απειλές, τον προφανή παρεμβατισμό και τον ιμπεριαλιστικό εκβιασμό, θα πραγματοποιηθεί στη χώρα με πλήρη άσκηση της κυριαρχίας της και με εγγυήσεις ειρήνης.
Η υπεράσπιση αυτών των αποσταθεροποιητικών ενεργειών ενθαρρύνει τη βία και υπονομεύει την ομαλή εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας του 2024. Ωστόσο, οι αποφασιστικές ενέργειες του Γενικού Εισαγγελέα, των αρμόδιων αρχών, καθώς και η δημοκρατική πεποίθηση του λαού της Βενεζουέλας, είναι και θα είναι η επαρκής εγγύηση της εκλογικής μας διαδικασίας, η οποία, παρά τις απειλές, τον προφανή παρεμβατισμό και τον ιμπεριαλιστικό εκβιασμό, θα πραγματοποιηθεί στη χώρα με πλήρη άσκηση της κυριαρχίας της και με εγγυήσεις ειρήνης.
Πηγή: MPPRE
'prensa-rebelde'
 🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Τelegram  👉 https://t.me/prensarebeldeg

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση