GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η PDVSA έκλεισε μια παραγωγική χρονιά με την παράδοση 1.600 κατοικιών για τους εργαζομένους της...

Η κρατική εταιρεία "Petróleos de Venezuela SA "(PDVSA), συνεχίζει να...

Η κρατική εταιρεία "Petróleos de Venezuela SA "(PDVSA), συνεχίζει να... εργάζεται για τη ηθική δικαίωση του εργατικού δυναμικού της.
Στο πλαίσιο αυτό, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας εξήγησε ότι οι εργαζόμενοί της ήταν θεμελιώδους σημασίας για την αναζωογόνηση της πετρελαϊκής βιομηχανίας της Βενεζουέλας.
Κατά τη διάρκεια του 2023, σημαντικά επιτεύγματα ενίσχυσαν τη δέσμευση και την εργασιακή αριστεία, βασικά θεμέλια για την ανάπτυξη της PDVSA", ανέφερε η κρατική εταιρεία στα κοινωνικά της δίκτυα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Πετρελαίου και πρόεδρος της PDVSA, Πέδρο Ραφαέλ Τεγετσέα, ανέφερε: "κατά τη διάρκεια του 2023 καταφέραμε να παραδώσουμε 1.600 σπίτια: γνωρίζουμε ότι είναι λίγα, αλλά είναι 1.600 οικογένειες που εξυπηρετήθηκαν και δεν βρίσκονται σε επισφαλή κατάσταση πλέον.
Ομοίως, η εταιρεία τόνισε ότι σε μιά έκθεση   για το κλείσιμο του 2023, η PDVSA συγκέντρωσε μια ποικιλία επιτυχημένων αποτελεσμάτων, τα οποία ενσωματώνουν την παραγωγή εξαρτημάτων μηχανημάτων και ανταλλακτικών.
"Η ζήτηση της χώρας για ανταλλακτικά και εξαρτήματα καλύφθηκε στο σύνολό της για την αύξηση των λειτουργικών δυνατοτήτων της βιομηχανίας με εθνική παραγωγή, χάρη στην προσπάθεια και την αποφασιστικότητα των εργαζομένων στο πετρέλαιο", ανέφερε η PDVSA στα κοινωνικά της δίκτυα.
Πηγή: venezuela-news.com
Περισσότερα: prensa-rebelde

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση