GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΓΙΑ κοίτα με στα μάτια!» Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ "απαντά" στον Μητσοτάκη και...

AretiAthanasiu Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ. Μ...


AretiAthanasiu
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ.
Με τίτλο «για κοίτα με στα μάτια και αγνόησε τη γίδα που έχω στην πλάτη», στο editorial του in που υπογράφει ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απαντά επί της ουσίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αποκαλύπτει ότι οι εξαναγκασθέντες σε παραίτηση υπουργοί, Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπαλτάκος, πήγαν στο σπίτι Μαρινάκη σε γνώση του Κυριάκου Μητσοτάκη και σε συνεννόηση μαζί του και ότι επρόκειτο για «αγγελιοφόρους».
 Mεγάλο ενδιαφέρον έχει το υστερόγραφο του editorial που κάνει σύνδεση «συμφερόντων» με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 
«ΥΓ. Πάντως τα «συμφέροντα» που δεν κατονομάζει ο πρωθυπουργός δεν κρύβονται, ούτε χρειάζονται κανέναν πληρεξούσιο. Εχουν εμφανιστεί, έχουν «μετρηθεί» σε εκλογές και το 2014 (με Μιχαλολιάκο) και το 2019 (με Βλαχάκο) και βγήκαν νικητές απέναντι σε πολύ προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ, που στήριζαν πρωθυπουργοί, όπως ο κ. Σαμαράς και ο κ. Μητσοτάκης», καταλήγει το editorial του in και αναφέρεται στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Πειραιά το 2014 όπου υποψήφιος ήταν ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και το δήμο κέρδισε ο Γιάννης Μώραλης, στενός συνεργάτης του εφοπλιστή και εκδότη αλλά και με τις δημοτικές εκλογές στον δήμο Πειραιά το 2019 όπου ο Γιάννης Μώραλης κέρδισε τον Νίκο Βλαχάκο. 
Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το 2014 και το 2019 αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση