GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΛΛΟ η κριτική και άλλο η ομοφοβία..."

Ερη Ριτσου Σκέφτομαι πως έχει γίνει τρέντυ άμα δε μας αρέσει μια άποψη να τη χαρακτηρίζουμε σεξιστική και ομοφοβική ή πάλι οι χαρακτηρισμοί ...


Ερη Ριτσου
Σκέφτομαι πως έχει γίνει τρέντυ άμα δε μας αρέσει μια άποψη να τη χαρακτηρίζουμε σεξιστική και ομοφοβική ή πάλι οι χαρακτηρισμοί αυτοί να αποτελούν μια έμμεση αναφορά στις μύχιες σκέψεις μας.
Πριν από μερικές μέρες διάβασα μια Καρυωτάκεια παράφραση, έξυπνη και αστεία, στον τοίχο ενός φίλου.
Οι σχολιαστές λοιπόν της ανάρτησης, που δεν βρήκαν το πόνημα ούτε έξυπνο, ούτε αστείο, το χαρακτήρισαν ομοφοβικό, (που μόνο τέτοιο δεν ήταν) επειδή αναφερόταν στον κ. Κασελάκη.
Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα πως αν κάθε αρνητική κριτική προς το πρόσωπο του αρχηγού ή κάθε χιουμοριστικό πόνημα, χαρακτηρίζονται "ομοφοβικά" (όταν βεβαίως δεν είναι ούτε κατά διάνοια), τότε θα πρέπει η κύρια σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού των φανς να είναι: "ο αρχηγός είναι ομοφυλόφιλος".
Ξεπεράστε το παιδιά μου. Το μόνο θετικό που έχει ο άνθρωπος είναι πως είναι εντελώς ακομπλεξάριστος σε ό,τι αφορά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και χίλια μπράβο του γι' αυτό.

1 σχόλιο

  1. Δεν ξερω αν υπαρχει ικανοτητα να διακρινεις και αλλα(μη πολιτικα) θετικα στοιχεια,ή απλα η αναφορα ειναι συγκεκριμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση