GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ με τον Πορτοσάλτε! «ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ» αποκαλεί το ψήφισμα για τα Τέμπη με το 1,3 εκ. υπογραφές...

Μπορεί το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη, το οποίο απαιτεί την απόδοση ευθυνών για το έγκλημα και την κατάργηση της βουλευτικής...


Μπορεί το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη, το οποίο απαιτεί την απόδοση ευθυνών για το έγκλημα και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων να έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια υπογραφές, ωστόσο ο Άρης Πορτοσάλτε θεωρεί πως αυτά είναι «γελοιότητες», κάνοντας μάλιστα λόγο για «μπανανία».

«Αυτό που βάζουν την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σα να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία», ανέφερε.

Ο ίδιος, μιλώντας και για τον Κώστα Καραμανλή, υπουργό Μεταφορών και Υποδομών όταν συνέβη το έγκλημα, υποστήριξε τα εξής: «Ο Κώστας Καραμανλής έπρεπε να πει παραιτούμαι από τη βουλευτική μου ασυλία και πάω στην προανακριτική διαδικασία. Για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα. Ούτε εκείνος έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη. Δεν ξέρω τι συνέχεια μπορεί να έχει στην πολιτική».

«Αν η οικογένεια Καραμανλή σέβεται τον ιδρυτή της παρατάξεως», συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε, «θα έπρεπε η ίδια να δώσει την ευχή της στον νεότερο Κώστα Καραμανλή, αποποιούμενος τη βουλευτική του ασυλία να παρουσιαστεί στο δικαστήριο προκειμένου η ελληνική κοινή γνώμη να βγάλει από μέσα της την ψύχωση. Υπάρχει μια ψύχωση. Δεν κρίθηκαν τα Τέμπη στις δύο εκλογές όπως φάνηκε. Όπως φαίνεται τώρα, το κόστος για την κυβέρνηση είναι μεγαλύτερο τώρα παρά όταν έγινε το δυστύχημα».

1 σχόλιο

  1. Αυτος,που ειναι ανικανος να ειναι,ακομη,και πουτανας γυιος,σε κατασταση πληρους αποδιοργανωσης ψελλιζει,πιο ηρεμα ομολογουμενως,απο το ετερο μυγοφτυμα,τον Αδωνι,θλιβερες και τρισαθλιες αιτιολογιες,χωρις να καταλαβαινει το γιατι.Δεν ξερω τί επιπεδο καταντιας ειναι αυτο,αλλα,καποια στιγμη θα την πατησει αγρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση