GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία: Κύριος προμηθευτής-πωλητής πυρομαχικών στις ΗΠΑ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η Τουρκία βρίσκεται στο σημείο να γίνει ο μεγαλύτερος πωλητής βλημάτων πυροβολικού στις...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η Τουρκία βρίσκεται στο σημείο να γίνει ο μεγαλύτερος πωλητής βλημάτων πυροβολικού στις...

Ηνωμένες Πολιτείες ήδη από το 2024!
Ήδη:
• Το Πεντάγωνο αγόρασε 116.000 πολεμοφόδια από την τουρκική "Arca Defense".
• Η τουρκική υπεργολαβική εταιρία "Repkon" κατασκευάζει υποδομές στο Τέξας για να παράγει περίπου το 30% όλων των βλημάτων πυροβολικού των 155 mm που κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το 2025.
• Οι τουρκικές προμήθειες TNT και νιτρογουανιδίνης (nitroguanidine), που χρησιμοποιούνται ως προωθητικό βλημάτων, θα ήταν ζωτικής σημασίας για την παραγωγή πυρομαχικών διαμετρήματος 155 χιλιοστών προτύπων του ΝΑΤΟ, δυνητικά τριπλασιάζοντας την παραγωγή.
Κι αποτελεί οικονομική είδηση για το "Bloomberg
"

Υ.Γ. Στο μεταξύ αρνείται πεισματικά, παρά τις πιέσεις των ΗΠΑ, ν' αγοράσει F 35, που είναι υπό αμερικανικό έλεγχο (εξαιρουμένου του καθεστώτος σιωναζί), "χρήσιμα" ΜΟΝΟΝ για συντονισμένη Νατοϊκή επίθεση εναντίον της Ρωσίας με μικρές πυρηνικές κεφαλές και ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση