GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ! ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ και ο (γνωστός) ...«τυχαίος επιβάτης» με την μονταζιέρα στα Τέμπη

Νέα στοιχεία για τις μονταρισμένες συνομιλίες στα Τέμπη ανάμεσα στον σταθμάρχη Λάρισας και τους μηχανοδηγούς την μοιραία νύχτα. Ρεπορτάζ του...


Νέα στοιχεία για τις μονταρισμένες συνομιλίες στα Τέμπη ανάμεσα στον σταθμάρχη Λάρισας και τους μηχανοδηγούς την μοιραία νύχτα. Ρεπορτάζ του OPEN επιβεβαιώνει το ρόλο του «τυχαίο επιβάτη», ο οποίος είχε στην κατοχή του τα ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία κυκλοφορούσαν από την 1η Μαρτίου!

Πρόκειται για τον Ζαχαρία Στουρνάρα, στέλεχος της ΝΔ και διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης, ο οποίος ζητούσε λέγοντας «Τέλος» να σταματήσει ο σταθμάρχης να αποδομεί σε live μετάδοση το κυβερνητικό αφήγημα πως υπήρχε Τηλεδιοίκηση στην Λάρισα παρουσία του τότε υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Είναι ο «τυχαίος επιβάτης» που ταξίδεψε κατά την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου και δήλωνε ευχαριστημένος από τις ενέργειες της κυβέρνησης. Ο Νίκος Ηλιόπουλος, υπάλληλος που είχε πρόσβαση στο καταγραφικό του ΟΣΕ, μιλώντας για πρώτη φορά στο Open αποκάλυψε ότι αντίγραφα με τα επίμαχα ηχητικά ντοκουμέντα έφυγαν προς διάφορες κατευθύνσεις:

«Εγώ εντολή πήρα από τον κύριο Κόνδυλα, ο οποίος ήταν μαζί με τον κύριο Τερεζάκη και μου το ζητήσανε… Πρώτη, δύο και τρεις του μήνα φεύγανε συνέχεια αρχεία προς διάφορες κατευθύνσεις, αλλά το σίγουρο είναι ότι από την πρώτη μέρα, πήρε τα αρχεία ο κ. Κόνδυλας και δύο του μήνα, τρεις πήρε και ο κ. Στουρνάρας τα αρχεία. Τα αντίγραφα αυτά που βγαίνουν από εδώ βγαίνουν σε CD, δεν μπορούν να πειραχτούν ούτε να κόψουμε κάποια συνομιλία στη μέση».

Αλλά οι συνομιλίες δεν παραδόθηκαν στις αρχές σε CD, αλλά σε στικάκι όπως ανέφερε χθες ο προϊστάμενός του, Ζαχαρίας Στουρνάρας. «Ο κύριος Κόνδυλας επικοινώνησε με τον κύριο Ηλιόπουλο, πήρε τις καταγραφές σε φλασάκι, φτιάχτηκε, συντάχτηκε το γράμμα, υπογράφτηκε από τον κ. Κόνδυλα και τον κ. Πατέρα και πήγε στην διεύθυνση αστυνομίας της Λάρισας. Νομίζω με δικό μας αυτοκίνητο το πήγε ο κύριος Κόνδυλας στην Λάρισα» είπε στο Open ο διευθυντής ΔΙ.Σ.Η.Σ.ΗΚ.

Αντίγραφο με τα επίμαχα ηχητικά είχε πάρει και ο Ζαχαρίας Στουρνάρας, διευθυντής του συστήματος καταγραφής του ΟΣΕ, ο οποίος διώκεται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για την τραγωδία στα Τέμπη. Είχε προφυλακιστεί, αποφυλακίστηκε με καταβολή αποζημίωσης 30.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα και επέστρεψε στα… καθήκοντά του.

Flagellum Dei
Νέες αποκαλύψεις στο Οπεν. «Τέλος Νομίζω τα συγκαλύψαμε όλα» Στην διαρροή των διαλόγων του τρένου εμπλέκεται ο γνωστός παρατρεχάμενος της κυβέρνησης που είπε 'Τέλος" στον σταθμάρχη που ανέλυε ότι δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Οργανωμένη εγκληματική οργάνωση η ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση